Gezelschapsspellen

Speluitleg van gezelschapsspellen

Monopoly

Een ware klassieker onder de gezelschapsspellen. Zorg door de verovering van vastgoed dat jouw tegenspelers hun geld aan jou verliezen.

Trivial Pursuit

Trivial Pursuit

Bij dit populaire gezelschapsspel vorm je teams of speel je individueel om elkaars kennis van uiteenlopende onderwerpen op de proef te stellen.

30 seconds

30 Seconds

30 Seconds is hét ideale bordspel voor grote gezelschappen op feestjes. Raad binnen 30 seconden zoveel mogelijk van de 5 begrippen op het kaartje.

Rummikub original

Rummikub

Bij dit gezelschapsspel draait alles om cijferreeksen en gekleurde nummers. Dit spel is geschikt voor 2 tot 4 spelers.

De Kolonisten van Catan basisspel

De Kolonisten van Catan

Catan is uitgegroeid tot één van de populairste bordspellen ter wereld. Het handelsspel winnen vergt een combinatie van tactiek en veel geluk.

Cluedo gezelschapsspel

Cluedo

Cluedo is het bekende misdaadspel! Wie van de 6 verdachten heeft de moord gepleegd, met welk wapen en in welke kamer?

Yahtzee spelen

Yahtzee

Yahtzee is een wereldwijd bekend dobbelspel. De speler met het hoogste puntentotaal na afloop van alle 13 rondes is de winnaar. 

Spelregels Regenwormen dobbelspel

Regenwormen

In dit snelle en compacte dobbelspel zijn de spelers hongerige kippen op zoek naar regenwormen. Geschikt voor 2 tot 7 spelers.

Betoverde Doolhof spelregels

Doolhof

Zoek de schat in een bewegend labyrint! Het spel Doolhof is geschikt voor 2 tot 4 spelers en zit elk potje opnieuw vol verrassingen.

Qwixx scoreblok

Qwixx

Bij dit dobbelspel voor 2-5 spelers draait het niet alleen om geluk, maar ook om strategie. Eenvoudige spelregels!

Partyspel Codenames spelregels en uitleg

Codenames

Codenames is een uniek woordspel voor de hele familie waarbij spelers in de rol kruipen van geheime agenten. Geschikt voor 2-8 spelers.

Chrono decoder Escape Room spel

Escape Room

Met dit spel beleef je de spanning en uitdaging van de populaire escape rooms gewoon thuis. Weet je als team binnen 60 minuten 3 codes te kraken?

Het Verboden Eiland speluitleg

Het Verboden Eiland

Als team moet je samenwerken om te voorkomen dat het Verboden Eiland zinkt, opdat je genoeg tijd hebt om de vier schatten te pakken te krijgen.

Spelregels Pim Pam Pet

Pim Pam Pet

Het welbekende vraag- en antwoordspel Pim Pam Pet is geschikt voor 2 tot 10 spelers. Wie weet de meeste vragen juist te beantwoorden?

Spelregels Wie is het?

Wie is het?

Bij het welbekende spel Wie is het? moeten twee spelers door middel van ja/nee-vragen achterhalen wie het geheime personage van de tegenspeler is.

Spel Exit voor 1 tot 4 spelers

Exit

Het escape room spel Exit is benoemd tot Winnaar Speelgoed van het Jaar 2018. Elke Exit editie biedt weer nieuwe puzzels en scenario's.

Dokter Bibber spelregels

Dokter Bibber

Bij dit bekende kinderspel moet je zoveel mogelijk rare objecten uit de patiënt verwijderen. Dokter Bibber is speelbaar met 1 tot 4 personen.

Spelregels Toren van Pisa Jumbo

Toren van Pisa

Een razend spannend actiespel voor kinderen vanaf 4 jaar. Wie weet al zijn toeristen veilig op de toren te krijgen?

Domino spel met speciale dominostenen

Domino

Domino is een klassiek legspel voor 2 tot 4 spelers dat met 28 speciale dominostenen gespeeld wordt. Wie raakt als eerst al zijn stenen kwijt?