Gezelschapsspellen

Speluitleg van gezelschapsspellen

Monopoly

Een ware klassieker onder de gezelschapsspellen. Zorg door de verovering van vastgoed dat jouw tegenspelers hun geld aan jou verliezen.

Trivial Pursuit

Trivial Pursuit

Bij dit populaire gezelschapsspel vorm je teams of speel je individueel om elkaars kennis van uiteenlopende onderwerpen op de proef te stellen.

30 seconds

30 Seconds

30 Seconds is hét ideale bordspel voor grote gezelschappen op feestjes. Raad binnen 30 seconden zoveel mogelijk van de 5 begrippen op het kaartje.

Rummikub original

Rummikub

Bij dit gezelschapsspel draait alles om cijferreeksen en gekleurde nummers. Dit spel is geschikt voor 2 tot 4 spelers.

De Kolonisten van Catan basisspel

De Kolonisten van Catan

Catan is uitgegroeid tot één van de populairste bordspellen ter wereld. Het handelsspel winnen vergt een combinatie van tactiek en veel geluk.

Cluedo gezelschapsspel

Cluedo

Cluedo is het bekende misdaadspel! Wie van de 6 verdachten heeft de moord gepleegd, met welk wapen en in welke kamer?

Yahtzee spelen

Yahtzee

Yahtzee is een wereldwijd bekend dobbelspel. De speler met het hoogste puntentotaal na afloop van alle 13 rondes is de winnaar. 

Spelregels Regenwormen dobbelspel

Regenwormen

In dit snelle en compacte dobbelspel zijn de spelers hongerige kippen op zoek naar regenwormen. Geschikt voor 2 tot 7 spelers.

Betoverde Doolhof spelregels

Doolhof

Zoek de schat in een bewegend labyrint! Het spel Doolhof is geschikt voor 2 tot 4 spelers en zit elk potje opnieuw vol verrassingen.

Spelregels Pim Pam Pet

Pim Pam Pet

Het welbekende vraag- en antwoordspel Pim Pam Pet is geschikt voor 2 tot 10 spelers. Wie weet de meeste vragen juist te beantwoorden?

Spelregels Wie is het?

Wie is het?

Bij het welbekende spel Wie is het? moeten twee spelers door middel van ja/nee-vragen achterhalen wie het geheime personage van de tegenspeler is.