The Game Room
Webwinkel KeurmerkWebwinkel Keurmerk
Machi Koro 2: Polis!

Machi Koro 2: Polis!

In het gezelschapsspel Machi Koro 2: Polis van White Goblin begint de race om de mooiste stad te bouwen opnieuw! 

€ 19,99

Nog 4 producten in voorraad

Bekijk meer spellen uit: Gezelschapsspellen

Beschrijving Machi Koro 2: Polis!


Welkom in de stad Machi Koro 2: Polis. Je favoriete stad is weer helemaal terug. De gebouwen zijn niet veranderd, maar de race om de mooiste stad te bouwen is heviger dan ooit. Ben jij klaar voor het nieuwe avontuur?

Bouw je eigen stad

In het gezelschapsspel Machi Koro van White Goblin is het jouw taak als burgermeester om de stad uit te bouwen. Een moeilijke opdracht want momenteel bestaat het enkel uit een tarweveld, een bakkerij en een enkele dobbelsteen.

Gewapend met deze laatste is het aan jou om de eisen van de burgers te realiseren. Zorg voor banen, bouw een pretpark, een aantal fabrieken en als het nog even kan misschien ook nog een zendmast. Zorg voor inkomsten in de stad waardoor Machi Koro kan uitgroeien tot de grootste stad in de regio. Dat kan door te bouwen of door te gaan stelen bij naburige steden.

Snelspelend dobbelspel

Machi Koro is een snel spelend dobbelspel van ontwikkelaar White Goblin. Door te gooien met dobbelstenen kun je gebouwen bouwen in je stad. Maar andere spelers kunnen ook profiteren van jouw worp waardoor er weinig saaie wachtmomenten zitten in dit spel. Machi Koro is een leuk en vermakelijk gezelschapsspel voor groepen tot vier spelers.

Machi Koro 2: Polis kan op zichzelf worden gespeeld zonder het basisspel.

Lees de spelregels voor Machi Koro.


Eigenschappen


EAN
8718026305208
Merk
White Goblin
Leeftijd - min
10
Leeftijd - max
99
Aantal spelers - min
2
Aantal spelers - max
5
Speelduur - min
30
Speelduur - max
45
Nederlands
Ja
Complexiteit
2
Voorraad
4