The Game Room
Webwinkel KeurmerkWebwinkel Keurmerk

Voor 20u besteld, morgen in huis

Dé Spellenwinkel voor Kenners

Gratis verzending boven €50,-

750+ spellen

Maak kennis met The Game Room

Wij zijn The Game Room. Al meer dan vijf jaar hebben we een goed bezochte website waar spelregels centraal staan. Nu kun je hier ook direct de spelletjes kopen. De gezichten achter The Game Room zijn stuk voor stuk spelletjesliefhebbers; van absolute board game geeks tot casual players met een zwak voor luchtige spelletjes en raadsels. Trots zijn we op onze goed gevulde spellenkast waarin games als Tapestry, Everdell en Qwixx niet ontbreken.

In 2017 zijn we begonnen met de website Thegameroom.nl. De plek voor heldere uitleg van bekende gezelschapsspellen, kaart-, drank- en bordspellen. Ook vind je hier de officiële handleidingen in PDF-vorm. Het platform is opgericht omdat wij als spelletjesliefhebbers regelmatig discussies hebben over de (interpretatie) van de spelregels. En blijkbaar waren wij niet de enigen: het platform trekt duizenden bezoekers per dag!

Kwalitatief assortiment voor een rijke spelerservaring

Wij bieden een gevarieerd en uniek aanbod van spelletjes. Momenteel telt onze webshop 750+ spellen en daar komen wekelijks nieuwe items bij. Met The Game Room richten we ons op de crème de la crème van de spellen. Denk aan spellen die een prestigieuze prijs hebben gewonnen of echte topfavorieten van critici en spelletjesfanaten. Daarbij heeft The Game Room alles in huis om je collectie van een titel compleet te maken. Zo kun jij het gekochte basisspel direct verrijken met één van de vele uitbreidingen of bijzondere varianten.

In de online spellenwinkel van The Game Room vind je een rijk aanbod van gezelschapsspellen, kaartspellen en dobbelspellen. Van eenvoudige spellen voor tussendoor tot uitdagende expertspellen. Op zoek naar een leuk, luchtig spel die je met een grote groep kunt spelen? Check hier onze partyspellen! Lukt het je door het grote spelaanbod niet om tot een keuze te komen, bekijk dan de selectie prijswinnende spellen.