Kaartspellen

Speluitleg van kaartspellen

Pesten kaartspel

Pesten

Een potje Pesten kan zowel met 2 spelers als met een grote groep. Degene die als eerste al zijn kaarten kwijt is, heeft het spel gewonnen.

Jungle Speed

Jungle Speed

Dit kaartspel voor 2 tot 8 spelers vereist vliegensvlugge handen en een scherpe blik! Wie speelt als eerste zijn kaarten weg?

Populair kaartspel UNO

UNO

Dit populaire en kleurrijke kaartspel lijkt veel op Pesten en is geschikt voor spelers vanaf 7 jaar. Het doel: als eerste al je kaarten wegspelen.

Saboteur spelregels

Saboteur

Een spannend kaartspel voor 3 tot 10 spelers waarbij je in de rol kruipt van een schatgravende dwerg óf van een dwarsbomende saboteur.

Sushi Go spelregels

Sushi Go

Bij het vlotte kaartspel Sushi Go draait alles om het verzamelen van de juiste sushi-gerechten. Wie na 3 ronden de meeste punten heeft, wint.

Kaartspel Kwartet speluitleg

Kwartet

Het doel van het alom bekende kaartspel Kwartet is om zoveel mogelijk setjes van 4 kaarten (de kwartetten) te verzamelen.

Spelregels The Mind kaartspel

The Mind

Eén team, één gedachte, één overwinning. Een uniek kaartspel voor 2 tot 4 spelers waarbij communiceren niet is toegestaan.

Black Stories kaartspel

Black Stories

50 Black Stories met raadselachtige misdaden en andere lugubere situaties. Hoe is dat allemaal gebeurd? Een uitdagend denkspel voor 2-15 spelers.

Exploding Kittens spelregels Nederlands

Exploding Kittens

Het strategische kaartspel Exploding Kittens is een combinatie van Russisch roulette en schaken. De laatste speler die overblijft, wint.

Kaartspel Koehandel spelregels

Koehandel

Het doel van Koehandel is om de meeste kwartetten te verzamelen van waardevolle boerderijdieren. Hierbij moet flink worden onderhandeld!