The Game Room
Webwinkel KeurmerkWebwinkel Keurmerk

Dominion: Het Achterland

Dominion Het Achterland is de 5e uitbreiding op het populaire kaartspel Dominion van 999 Games. Deze uitbreiding staat volledig in het teken van verder uitbreiden van je koninkrijk op andere plekken.

€ 42,99

Nog maar 1 product in voorraad

Bekijk meer spellen uit: Kaartspellen en Expertspellen

Beschrijving Dominion: Het Achterland


In het expertspel Dominion is het je doel om een zo sterk mogelijk kaartendeck te bouwen om je koninkrijk zo snel mogelijk uit te breiden. Met het toevoegen van deze vijfde uitbreiding, Dominion: Het Achterland, probeer je je koninkrijk verder uit te bouwen in andere landen.

Het Achterland is een kleine uitbreiding, maar een leuke toevoeging aan het basisspel. In deze uitbreiding richt je je op andere, exotische landen die niet vergelijkbaar zijn met jouw koninkrijk.

In de doos zitten onder andere 26 nieuwe koninkrijkkaarten, actiekaarten en geldkaarten. Deze kaarten laten het toe om direct iets te doen op het moment dat je ze koopt of pakt. Hierdoor kun je je kaartendeck sneller bouwen en uitbreiden.  

Dominion Het Achterland is enkel te spelen in combinatie met het basisspel. Je kunt deze uitbreiding echter wel combineren met alle andere Dominion uitbreidingen.

Dominion spelregels en uitbreidingen

Ben je op zoek naar meer informatie over kaartspel Dominion? Of ben je op zoek naar de spelregels of het spelverloop van deze deckbuilding game of de uitbreidingen? In dit artikel vind je alle informatie over het basisspel en de beschikbare uitbreidingen.

Eigenschappen


EAN
8717249195542
Merk
999 Games
Leeftijd - min
10
Leeftijd - max
99
Aantal spelers - min
2
Aantal spelers - max
4
Speelduur - min
30
Speelduur - max
30
Nederlands
Ja
Complexiteit
3
Voorraad
1

Voor 20u besteld, morgen in huis

14 dagen bedenktijd