The Game Room
Webwinkel KeurmerkWebwinkel Keurmerk

Voor 20u besteld, morgen in huis

Dé Spellenwinkel voor Kenners

Gratis verzending boven €50,-

750+ spellen

Ik wil iets retourneren (herroepingsrecht)

Wil je iets retourneren dan kan dat natuurlijk. Ga hier naar het retourformulier, maar lees ook onze retourvoorwaarden:

Retourvoorwaarden

We vinden het prettig om hierover vooraf contact met je te hebben. Vul daarvoor onderstaand formulier in zodat we zo makkelijk mogelijk even contact kunnen zoeken. We waarderen het als je ook je telefoonnummer achterlaat, telefonisch praat altijd toch wat makkelijker.

Je dient binnen 14 dagen na ontvangst van het artikel de retour aan te melden via het formulier. Daarna dien je het artikel binnen 14 dagen na de melding aan ons toe te zenden. Na ontvangst van het artikel wordt het volledige bedrag, binnen 14 dagen aan je overgemaakt via dezelfde weg als de order is betaald. Indien de order volledig wordt geretourneerd worden ook de originele verzendkosten vergoed. 

De retourkosten zijn in beginsel voor eigen rekening. Wij controleren alle leveringen voor verzending en verpakken de prodcuten veilig en met zorg. 

Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, moet je het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan ons retourneren. We kennen geen artikelen met een uitzondering op het retourrecht.

Nadat je de retour hebt aangemeld zullen wij binnen 2 werkdagen een retourlabel sturen. Met dit retourlabel kun je gratis het pakket afleveren bij een van de vele GLS Parcel Shops.

Kies je liever voor een andere vervoerder? Geen probleem. Stuur het pakket dan terug naar het retouradres bij een vervoerder naar keus. Maak aub een foto van het verzendbonnetje en stuur dit naar info@thegameroom.nl.

Retouradres:

Meeples Distributie
tnv The Game Room

Het Weerijs 48A
8253 PP Dronten

In het kort:

  1. Meld de retour via onderstaand formulier aan binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling
  2. Binnen 2 werkdagen sturen we je een retourlabel via e-mail
  3. Pak het pakket goed in en plak het retourlabel op de doos
  4. Breng het pakket weg bij een GLS Parcel Shop in de buurt, binnen 14 dagen
  5. Zodra het pakket door ons in goede orde ontvangen is, krijg je het aanschafbedraf terug. De retourkosten worden hierbij mogelijk verrekend.

Vul hier het retourformulier in: