The Game Room
Webwinkel KeurmerkWebwinkel Keurmerk

Claim Reinforcements: Maps

Zorg dat je Basilisken en Eenhoorns voor je wint maar pas op voor de Feniksen die voor iedereen zowel indrukwekkend als gevaarlijk zijn in deze uitbreiding van Claim van White Goblin. 

€ 11,99

Nog 2 producten in voorraad

Bekijk meer spellen uit: Kaartspellen

Beschrijving Claim Reinforcements: Maps


Het is een turbulente tijd in het koninkrijk. Er is nog steeds geen troonopvolger en overal wordt er gestreden om de macht. Vanaf nu spelen magische locaties ook een cruciale rol. Zorg ervoor dat je de Basilisken en Eenhoorns voor je wint, maar pas voor de Feniksen. Claim Reinforcements: Maps is een uitbreiding waarvoor je het basisspel Claim 1 of Claim 2 nodig hebt.

Win de facties voor je

In Claim van White Goblin is het aan de spelers om de facties voor zich te winnen en zo de troon op te kunnen eisen. Enkel zo kun je voorkomen dat de verkeerde persoon aan de macht komt. Het spel wordt gespeeld in twee verschillende fases. Eerst moet je volgers voor je werven die je vervolgens in de tweede fase kunt inzetten om de facties van de rijken voor je te winnen. Makkelijker gezegd dan gedaan want iedere factie heeft een speciale kracht die het spel beïnvloedt. Heb jij het in je om de facties van het rijk voor je te winnen en de nieuwe koning te worden?

Strategisch kaartspel

Claim is een strategisch kaartspel van White Goblin dat leuk is om te spelen tijdens een spelavond met vrienden of familie. Wie het spelletje door en door kent, kan zich ook wagen aan het vervolg Claim 2 of een van de vele uitbreidingen.

Lees nu alle spelregels van Claim.


Eigenschappen


EAN
8718026303624
Merk
White Goblin
Leeftijd - min
10
Leeftijd - max
99
Aantal spelers - min
2
Aantal spelers - max
2
Speelduur - min
20
Speelduur - max
30
Nederlands
Ja
Complexiteit
2
Voorraad
2