The Game Room
Webwinkel KeurmerkWebwinkel Keurmerk

Claim Reinforcements: Magic

Uitbreiding voor het kaartspel Claim waarbij Tovenaars, Druïden en zelfs Gedaanteverwisselaars zich mengen in de strijd.

€ 11,95

Nog 4 producten in voorraad

Bekijk meer spellen uit: Kaartspellen

Beschrijving Claim Reinforcements: Magic


Steeds meer facties mengen zich in het debat van wie de troon mag opeisen. Claim Reinforcements: Magic is een uitbreiding waarbij Tovenaars, Druïden en Gedaanteverwisselaars zich mengen in de strijden met de hulp van hun oude artefacten. Voor deze uitbreiding heb je Claim of Claim 2 nodig. 

Win de facties voor je

In Claim van White Goblin is het aan de spelers om de facties voor zich te winnen en zo de troon op te kunnen eisen. Enkel zo kun je voorkomen dat de verkeerde persoon aan de macht komt. Het spel wordt gespeeld in twee verschillende fases. Eerst moet je volgers voor je werven die je vervolgens in de tweede fase kunt inzetten om de facties van de rijken voor je te winnen. Makkelijker gezegd dan gedaan want iedere factie heeft een speciale kracht die het spel beïnvloedt. Heb jij het in je om de facties van het rijk voor je te winnen en de nieuwe koning te worden?

Strategisch kaartspel

Claim is een strategisch kaartspel van White Goblin dat leuk is om te spelen tijdens een spelavond met vrienden of familie. Wie het spelletje door en door kent, kan zich ook wagen aan het vervolg Claim 2 of een van de vele uitbreidingen.

Lees nu alle spelregels van Claim.


Eigenschappen


EAN
8718026303600
Merk
White Goblin
Leeftijd - min
10
Leeftijd - max
99
Aantal spelers - min
2
Aantal spelers - max
2
Speelduur - min
20
Speelduur - max
30
Nederlands
Ja
Complexiteit
2
Voorraad
4