The Game Room
Webwinkel KeurmerkWebwinkel Keurmerk

Terraforming Mars Ares Expedition Cardgame

De snellere versie van expertspel Terraforming Mars is er nu ook in het Engels. Terravorm planeet Mars in het kaartspel Ares Expedition.

€ 56,99

Nog maar 1 product in voorraad

Bekijk meer spellen uit: Kaartspellen en Expertspellen

Beschrijving Terraforming Mars Ares Expedition Cardgame


Het is het jaar 2400. De mensheid heeft zich tot in alle uithoeken van de aarde gepositioneerd. De planeet is overbevolkt en grondstoffen om te overleven raken in rap tempo op. Om de mensheid te redden, moet er worden uitgeweken naar een andere planeet.

De Wereldregering heeft via de Terraforming Committee aangekondigd dat alle ondernemingen en corporaties die bijdragen aan het terravormen van Mars een flinke financiële bijdrage krijgen. In Terraforming Mars Ares Expedition kruip je in de hoofdrol van een van de interplanetaire corporaties.

Tijdens het spel werk je samen met je concurrenten aan het terravormen van Mars om de Rode Planeet bewoonbaar voor de mens te maken.

Net als in het originele bordspel zijn er 3 hoofddoelen: de ijskoude temperatuur moet worden verhoogd. Oceanen moeten worden aangelegd om de droogte te stoppen. En het zuurstofgehalte moet worden verhoogd om een gezond leefklimaat te creëren. Alleen op deze manier kan de mens overleven op Mars.

Kan jouw corporatie aan het einde van het spel de meeste overwinningspunten binnenslepen? Dan ben jij de winnaar!

Deze Engelstalige versie van Stronghold Games biedt dezelfde complexiteit als het originele bordspel, maar dan in de helft minder speeltijd.

Terraforming Mars Ares Expedition

Wil je meer weten over het kaartspel en de bijbehorende uitbreidingen? Check dan dit artikel, waarin we het kaartspel Ares Expedition hebben uitgelicht.

Eigenschappen


EAN
0810017900206
Merk
Stronghold games
Leeftijd - min
14
Leeftijd - max
99
Aantal spelers - min
1
Aantal spelers - max
4
Speelduur - min
45
Speelduur - max
60
Engels
Ja
Nederlands
Ja
Complexiteit
3
Voorraad
1

Voor 20u besteld, morgen in huis

14 dagen bedenktijd