The Game Room
Webwinkel KeurmerkWebwinkel Keurmerk

Claim 2

Kun jij de facties voor je winnen en wordt je zo de nieuwe koning? Het kaartspel van White Goblin bevat nu ook nieuwe facties.

€ 12,99

Nog 11 producten in voorraad

Bekijk meer spellen uit: Kaartspellen

Beschrijving Claim 2


De nieuwe koning is dood. Hij zat maar één jaar op de troon en dus moeten de vijf nieuwe facties opnieuw strijden om een plaats op de troon. Gaat jouw voorkeur uit naar de Gnomen? De Stampende Reuzen? Of de verlegen Trollen? In Claim 2 kies je opnieuw je volgelingen om de troon te claimen. Mét nieuwe facties!

Win de facties voor je

In Claim van White Goblin is het aan de spelers om de facties voor zich te winnen en zo de troon op te kunnen eisen. Enkel zo kun je voorkomen dat de verkeerde persoon aan de macht komt. Het spel wordt gespeeld in twee verschillende fases. Eerst moet je volgers voor je werven die je vervolgens in de tweede fase kunt inzetten om de facties van de rijken voor je te winnen. Makkelijker gezegd dan gedaan want iedere factie heeft een speciale kracht die het spel beïnvloedt. Heb jij het in je om de facties van het rijk voor je te winnen en de nieuwe koning te worden?

Strategisch kaartspel

Claim is een strategisch kaartspel van White Goblin dat leuk is om te spelen tijdens een spelavond met vrienden of familie. Wie het spelletje door en door kent, kan zich ook wagen aan de voorganger Claim of een van de vele uitbreidingen.

Lees nu alle spelregels van Claim.

Eigenschappen


EAN
8718026302870
Merk
White Goblin
Leeftijd - min
8
Leeftijd - max
99
Aantal spelers - min
2
Aantal spelers - max
2
Speelduur - min
20
Speelduur - max
30
Nederlands
Ja
Complexiteit
2
Voorraad
11

Voor 20u besteld, morgen in huis

14 dagen bedenktijd