The Game Room
Webwinkel KeurmerkWebwinkel Keurmerk
Black Stories Daily Disasters

Black Stories Daily Disasters

Het bekende kaartspel Black Stories met 50 ravenzwarte raadsels over de domste ongelukken die echt zijn gebeurd.

€ 10,99

Nog 3 producten in voorraad

Bekijk meer spellen uit: Kaartspellen

Beschrijving Black Stories Daily Disasters


Ze zijn zwart, raadselachtig en door en door slecht: zwarte verhalen - dit is de cultserie van Mozes. en dat al meer dan 10 jaar! De morbide, griezelige, angstaanjagende en soms vermakelijke puzzels gaan over dood en ongelukken die niet gruwelijker kunnen zijn. Hoe stierf de naakte man op de berghelling en waarom hield hij een lucifer vast? Waarom zijn drie eenarmige mensen blij met een pakketje met een afgehakte arm? Waarom at de familie de grootmoeder met de lepel? Door te gissen, moet het exacte verhaal erachter worden ontdekt. Niet altijd even makkelijk...

50 ravenzwarte raadsels over de domste echte ongelukken.

Als de dood op de loer ligt is het tijd voor de gemeenste en origineelste verteller van allemaal: de realiteit. 50 gloednieuwe puzzelverhalen over ongelukken, catastrofes en fiasco's die gegarandeerd echt zijn gebeurd - absurd, walgelijk, vaak onvoorstelbaar dom en door en door waar.

Hoe te spelen:

De kaartenset bevat 50 lastige, ravenzwarte puzzelkaarten voor tieners en volwassenen die moeten worden opgelost door slimme vragen. Het leukste is om samen met vrienden deze verhalen te kraken. De ene, de meester, neemt een kaart van de stapel en leest het korte verhaal voor dat op de voorkant van de kaart is geschreven. De meester vindt het antwoord op de achterkant van de kaart, die hij natuurlijk voor zichzelf houdt. Nu moeten de radende mensen vragen naar de oplossing van het verhaal. De vragen dienen zo te worden geformuleerd dat de master "ja" of "nee" kan antwoorden. Een griezelig leuk raadspel dat op geen enkel feest mag ontbreken!

Eigenschappen


EAN
8720615480401
Merk
Kaissa Chess & Games
Leeftijd - min
12
Leeftijd - max
99
Aantal spelers - min
2
Aantal spelers - max
15
Speelduur - min
2
Speelduur - max
222
Nederlands
Ja
Complexiteit
1
Voorraad
3

Voor 20u besteld, morgen in huis

14 dagen bedenktijd

Meer zoals Black Stories Daily Disasters