The Game Room
Webwinkel KeurmerkWebwinkel Keurmerk

Dominion: Avonturen

Dominion Avonturen is de 9e uitbreiding op het populaire kaartspel Dominion van 999 Games. Met deze uitbreiding voeg je extra avontuur en uitdaging toe aan het basisspel.

€ 42,99

Nog maar 1 product in voorraad

Bekijk meer spellen uit: Kaartspellen en Expertspellen

Beschrijving Dominion: Avonturen


In het Dominion basisspel wil je een zo sterk mogelijk kaartendeck bouwen om je koninkrijk zo groot mogelijk uit te breiden. Met het toevoegen van deze negende uitbreiding, Dominion: Avonturen, zorgen 30 nieuwe koninkrijkkaarten met een nieuw soort power voor een uitdagend samenspel met je tegenstanders.

400 nieuwe speelkaarten, waaronder duurzame en reserve kaarten, nieuwe spelersborden en de toevoeging van fiches zijn onderdeel van deze uitbreiding. De duurzame kaarten forceren je om meer strategische beslissingen te maken – deze kaarten blijven namelijk ook nog in volgende beurten actief. Reserve kaarten mag je bewaren om in een later stadium van het spel te spelen. Met gebeurteniskaarten kun je fiches kopen, die je kunt gebruiken om bepaalde effecten op kaarten te wijzigen.  

Als je klaar bent voor uitdaging en avontuur, dan is dit de uitbreiding voor jou!

Dominion Avonturen is uitsluitend te spelen in combinatie met het basisspel of de uitbreiding Dominion Intrige.

Dominion spelregels en uitbreidingen

Zoek je meer informatie over het Dominion basisspel? Ben je op zoek naar de spelregels of het spelverloop? Goed nieuws! In dit artikel vind je alle informatie over het Dominion basisspel en alle beschikbare uitbreidingen.

Eigenschappen


EAN
8717249200352
Merk
999 Games
Leeftijd - min
10
Leeftijd - max
99
Aantal spelers - min
2
Aantal spelers - max
4
Speelduur - min
30
Speelduur - max
30
Nederlands
Ja
Complexiteit
3
Voorraad
1

Voor 20u besteld, morgen in huis

14 dagen bedenktijd

Meer zoals Dominion: Avonturen