The Game Room
Webwinkel KeurmerkWebwinkel Keurmerk
Exploding Kittens: Streaking Kittens

Exploding Kittens: Streaking Kittens

De tweede uitbreiding van Exploding kittens met nog meer kaarten. Kun jij de uitdaging nog aan?

€ 8,02

Nog 2 producten in voorraad

Bekijk meer spellen uit: Gezelschapsspellen en Kaartspellen

Beschrijving Exploding Kittens: Streaking Kittens


Productomschrijving Exploding Kittens: Streaking Kittens

Streaking Kittens - De Nederlandstalige editie van Streaking Kittens, de tweede uitbreidingsset voor Exploding Kittens NL! Met 15 hilarische kaarten die je spel nog leuker maken.

Streaking Kittens is na Imploding Kittens de tweede uitbreidingsset voor Exploding Kittens en voegt 15 nieuwe kaarten toe aan de stapel kaarten. De meest opvallende nieuwe kaart is de Streaking Kitten, waarmee je een Exploding Kitten in de hand mag houden zonder te ontploffen. Zorg wel dat je de Exploding Kitten ook weer kwijtraakt want zonder de Streaking Kitten in de hand ontplof je zelf!

Deze set bevat naast de Streaking Kitten ook de volgende kaarten: Exploding Kitten (1), Super Sla Over (1), Voorspel de toekomst voor 5 kaarten (1), Verander de toekomst voor 5 kaarten (1), Verwissel boven en onder (3), Afvalscheiding (1), Katoombom (1), Markering (3) en Vloek van het Kattengat (2).

Inhoud: 15 kaarten en spelregels.

Exploding Kittens: Streaking Kittens zal bij jouw passen als je ook enthousiast wordt van Unstable Unicorns nl.

Over de uitgever Exploding Kittens

Exploding Kittens is een toonaangevend game- en entertainmentbedrijf met een missie om mensen te inspireren om contact te maken, te lachen en leuke games te spelen in de fysieke wereld. Exploding Kittens richt zich op partyspellen voor de hele familie voor een spellenavond vol humoristische en leuke persoonlijke ervaringen. Exploding Kittens is bekend van spellen zoals: Exploding Kittens en Throw Throw Burrito Exploding Kittens is vooral bekend van hun gelijknamige spel Exploding Kittens dat met hun Kickstartercampagne $ 8,7 miljoen ophaalde in 30 dagen van 219.000 donateurs. Tot op heden is Exploding Kittens het #1 meest gesteunde project in de geschiedenis van Kickstarter en zijn er meer dan 11 miljoen exemplaren van verkocht.

Exploding Kittens is opgericht door voormalig Xbox-gameontwerper Elan Lee en de oprichter van The Oatmeal, Matt Inman.

Eigenschappen


EAN
0810083041100
Merk
Exploding Kittens
Leeftijd - min
8
Leeftijd - max
99
Aantal spelers - min
2
Aantal spelers - max
5
Speelduur - min
10
Speelduur - max
20
Nederlands
Ja
Complexiteit
1
Voorraad
2

Voor 20u besteld, morgen in huis

14 dagen bedenktijd