The Game Room
Webwinkel KeurmerkWebwinkel Keurmerk

Qwixx: het kaartspel

Qwixx is er nu ook in een vermakende en minstens even spannende kaartspelvariant!

€ 12,99

Nog 2 producten in voorraad

Bekijk meer spellen uit: Kaartspellen

Beschrijving Qwixx: het kaartspel


Het dobbelspel Qwixx heeft de harten van menig spelliefhebber weten te veroveren. Nu gaat het nog een stap verder, want het immer populaire spel is er nu ook als een kaartspel. Net zo eenvoudig en minstens even spannend! Speel nu nog tactischer door meerdere kruisjes te plaatsen, de rijen per persoon af te sluiten en gebruik te maken van de jokervariant.

Qwixx, nu ook in kaartspelvariant

Speel de juiste kaarten en verzamel zoveel mogelijk getallen op je scoreblad. Dat is het doel in het leuke kaartspel van White Goblin. Het leuke bij Qwixx: het kaartspel is dat je niet op je beurt te wachten om te kunnen spelen. Iedereen kan namelijk de zet benutten van om het even welke speler waardoor er geen lange wachttijden zijn vooraleer je aan zet bent.

Qwixx is een eenvoudig kaartspel dat je in een paar minuten aan iemand hebt uitgelegd. Dit maakt het een leuk gezelschapsspel om mee te nemen op reis of voor te stellen aan vrienden die het nog niet hebben gespeeld.

Winnaar van verschillende spellenprijzen

Spelontwikkelaar White Goblin heeft met Qwixx een van de meest begeerlijke spellen in zijn bezit. Zo won dit amusante dobbelspel verschillende internationale spellenprijzen. Niet onlogisch want eens je begint met dobbelen kan je niet meer genoeg krijgen van dit spel. Heb je ook al de Qwixx koorts te pakken? Lees dan nu de spelregels.
Eigenschappen


EAN
8718026301422
Merk
White Goblin
Leeftijd - min
8
Leeftijd - max
99
Aantal spelers - min
2
Aantal spelers - max
5
Speelduur - min
10
Speelduur - max
15
Nederlands
Ja
Complexiteit
1
Voorraad
2

Voor 20u besteld, morgen in huis

14 dagen bedenktijd