The Game Room
Webwinkel KeurmerkWebwinkel Keurmerk

Dominion: Intrige

Dominion Intrige is de 1e uitbreiding op het populaire expertspel Dominion van 999 Games. Met deze uitbreiding voeg je aanvallen en verdedigen toe aan het basisspel.

€ 42,99

Niet op voorraad

Bekijk meer spellen uit: Kaartspellen en Expertspellen

Beschrijving Dominion: Intrige


In het basisspel Dominion probeer je een zo sterk mogelijk kaartendeck te bouwen om je koninkrijk zo snel mogelijk uit te breiden. Met het toevoegen van de eerste uitbreiding, Dominion: Intrige, voeg je aanvallende en verdedigende aspecten toe aan het basisspel.

Deze grote uitbreiding bevat nieuwe kaarten die je de mogelijkheid geven verschillende soorten acties te kiezen. Omdat je de keuze hebt uit meerdere acties, zijn deze acties wel minder sterk dan de acties op reguliere actiekaarten. Door het toevoegen van deze type kaarten kun je je kaartendeck een stuk flexibeler en uitgebreider bouwen.

Een extra leuke toevoeging van Intrige zijn de kaarten waarmee je je tegenstanders kunt dwarszitten. Hiermee voeg je meer variatie en spektakel toe aan het spel.

Dominion Intrige kun je enkel spelen in combinatie met het basisspel Dominion. Je kunt deze uitbreiding echter wel combineren met alle andere uitbreidingen.

Let op: Intrige was in eerste instantie uitgebracht als een opzichzelfstaand spel (eerste versie). Deze tweede versie is een uitbreiding.

Dominion spelregels en uitbreidingen

Zoek je de spelregels van kaartspel Dominion? In dit artikel nemen we het spelverloop met je door en vind je alle informatie over de beschikbare uitbreidingen.

Eigenschappen


EAN
8719214423353
Merk
999 Games
Leeftijd - min
10
Leeftijd - max
99
Aantal spelers - min
2
Aantal spelers - max
4
Speelduur - min
30
Speelduur - max
30
Nederlands
Ja
Complexiteit
3

Voor 20u besteld, morgen in huis

14 dagen bedenktijd

Meer zoals Dominion: Intrige