The Game Room
Webwinkel KeurmerkWebwinkel Keurmerk

De Crew Missie Diepzee

De Crew Missie Diepzee is een coöperatief kaartspel van 999 Games waarin de spelers samen proberen in meer dan 30 verschillende missies de diepzee te verkennen. 

€ 17,99

Nog maar 1 product in voorraad

Bekijk meer spellen uit: Kaartspellen en Op reis

Beschrijving De Crew Missie Diepzee


De Crew: Missie Diepzee is het stand-alone vervolg van 999 Games op het succesvolle kaartspel De Crew. Ditmaal wordt het heelal ingeruild voor de zee en moeten spelers in meer dan 30 verschillende missies de geheimen van de diepzee ontdekken. Het spel bevat maar liefst 96 opdrachtkaarten met erg uiteenlopende opdrachten.

Kaartspel met 30 levels

De Crew: Missie Diepzee is een coöperatief kaartspel waarin spelers moeten samenwerken om 30 verschillende missies tot een goed einde te brengen. Deze brengen je door de dieptes van de zee. Een goede samenwerking is dus belangrijk, maar dat is niet makkelijk als de communicatiemogelijkheden beperkt zijn. Doe je best en houd je hoofd erbij en maak gebruik van de beperkte opties om de juiste speler in de juiste stelling te brengen om de missie tot een succes te brengen!

Variant van klaverjassen

Ervaren kaartspelers zullen bekend zijn met het spel De Crew: Missie Diepzee van 999 Games. Het kaartspel doet immers denken aan een coöperatieve variant van klaverjassen, maar dan met beperkte communicatie. En het zijn net die extra obstakels die het spel zo innovatief, spannend en verslavend maken! Ook voor nieuwe spelers is het spel De Crew eenvoudig aan te leren waardoor ze zo kunnen beginnen aan hun missies in het heelal.

Lees alle spelregels van De Crew.

Eigenschappen


EAN
8720289470524
Merk
999 Games
Leeftijd - min
10
Leeftijd - max
99
Aantal spelers - min
2
Aantal spelers - max
5
Speelduur - min
15
Speelduur - max
20
Nederlands
Ja
Complexiteit
2
Voorraad
1

Voor 20u besteld, morgen in huis

14 dagen bedenktijd

Meer zoals De Crew Missie Diepzee