The Game Room
Webwinkel KeurmerkWebwinkel Keurmerk
Pandemic Extreem Gevaar uitbreiding van Z-Man Games

Pandemic Extreem Gevaar NL

In bordspel Pandemic van Z-Man Games probeer je als lid van een wetenschappers-team wereldwijd uitgebroken epidemieën te bestrijden. Pandemic Extreem Gevaar is de eerste uitbreiding van het populaire basisspel.

Kopen

Nog maar 1 product in voorraad

Bekijk meer spellen uit: Gezelschapsspellen, Coöperatief en Bordspellen

Beschrijving Pandemic Extreem Gevaar NL


De mensheid loopt gevaar. Wereldwijd zijn er epidemieën uitgebroken die razendsnel om zich heen grijpen. In Pandemic ben jij lid van een elite-team van wetenschappers die de uitgebroken ziektes proberen te bestrijden om de wereld te redden.

Het prijswinnende Pandemic is een spannend en coöperatief bordspel voor 2-4 spelers. Jullie missie is de uitgebroken ziektes als team te bestrijden terwijl de klok tikt.

Om het teamwork nog spannender en gevarieerder te maken hebben de makers Pandemic Extreem Gevaar uitgebracht. In deze eerste uitbreiding vind je nieuwe spelonderdelen die de spanning flink opkrikken. Er zijn nieuwe rollen en gebeurteniskaarten toegevoegd, die jullie samenspel op de proef stellen. On The Brink is de Engelstalige versie van deze uitbreiding op het basisspel.

Waar je in het basisspel het medicijn tegen de vier dodelijke ziektes gevonden hebt, bereid je met de Extreem Gevaar uitbreiding voor op het meest onverwachte. Ziektes worden sterker en worden moedwillig verspreid. Drie uitdagingen maken het behandelen van ziektes die zich muteren moeilijker. Het introduceren van een vijfde ziekte geeft het spel een spannende twist.

Met Pandemic Extreem Gevaar is het mogelijk met 5 spelers te spelen. Maar wat als een van deze spelers een bio-terrorist is, die het spel expres saboteert?

Spelregels Pandemic basisspel

Op zoek naar de spelregels van bordspel Pandemic? In dit artikel vind je alle benodigde informatie over het basisspel.

Overige Pandemic uitbreidingen en varianten

Wil je meer weten over de beschikbare uitbreidingen en varianten binnen de Pandemic wereld? In dit artikel lees je alles over de uitbreidingen en opzichzelfstaande spellen die gebaseerd zijn op het basisspel.

Eigenschappen


EAN
0681706911144
Merk
Z-Man Games
Leeftijd - min
10
Leeftijd - max
99
Aantal spelers - min
2
Aantal spelers - max
5
Speelduur - min
45
Speelduur - max
45
Nederlands
Ja
Complexiteit
3
Voorraad
1

Voor 20u besteld, morgen in huis

14 dagen bedenktijd