Bordspellen

Speluitleg van bordspellen

Schaken bordspel

Schaken

Een doordachte strategie en inzicht zijn dé ingrediënten om dit strategische bordspel te winnen. Schaken is geschikt voor 2 spelers.

Dammen bordspel

Dammen

Het doel van dit strategische bordspel is om alle damschijven van de tegenstander te elimineren. Dammen is geschikt voor 2 spelers.

GO bordspel

GO

Het Japanse bordspel Go is met name populair in Azië, maar ook in Europa wordt dit spel op tafel gelegd tijdens een spelletjesavond.

Scrabble Nederlands bordspel

Scrabble

Hét bordspel voor ware taalvirtuozen. Probeer met willekeurige letters woorden te maken en hiermee zoveel mogelijk punten te behalen.

Klassiek Bordspel Ganzenbord

Ganzenbord

Het klassieke bordspel Ganzenbord staat garant voor een ouderwets gezellige spelletjesavond. Geschikt voor 2 tot 6 spelers.

Stratego Original speelstukken

Stratego

Van begin tot eind een spannend en strategisch bordspel voor 2 personen. Wie verovert als eerste de vlag van de tegenstander?

Dixit basisspel

Dixit

Dixit vraagt om het nodige creatieve giswerk waardoor je jouw verbeelding de vrije loop kunt laten gaan. Geschikt voor 3-6 spelers.

Het populaire bordspel Ticket To Ride

Ticket To Ride

In dit bekroonde bordspel moeten spelers treinroutes claimen, bestemmingskaarten voltooien en de langste route proberen te vormen.

Hasbro Levensweg spelregels

Levensweg

Het doel is om te finishen als de rijkste speler. Zet je schrap voor een glansrijke carrière of juist voor een armoedig leven zonder rijkdom.

Mens Erger Je Niet! klassiek bordspel

Mens Erger Je Niet!

Het dubbelzijdige speelbord van Mens Erger Je Niet! staat garant voor veel speelplezier met kleine én grotere gezelschappen.

Rolit spelregels

​Rolit

Rolit is een zeer strategisch spel van Goliath met 4-kleurige ballen. Rolit is winnaar Speelgoed van het jaar 2019 in de categorie 12 t/m 17 jaar.

Familie bordspel Azul spelregels

Azul

Bij het kleurrijke en bekroonde bordspel Azul draait het om het decoreren van muren van het koninklijke paleis in Evora. Azul is geschikt voor 2 tot 4 spelers.

Coöperatief bordspel Pandemic spel uitleg

Pandemic

Bij het bordspel Pandemic speel je niet tegen elkaar, maar mét elkaar. Als team moet je verschillende epidemieën bestrijden om zo de wereld te redden.

Wie is de Mol bordspel regels

Wie is de Mol

In dit avontuurlijke bordspel krijgen spelers de opdracht om binnen 45 minuten een codewoord op te lossen. Maar er is één Mol die de boel saboteert...

Outlaws Last Man Standing spelregels

Outlaws

In het tweepersoonsspel Outlaws Last Man Standing moet je jouw tegenstander beïnvloeden om zelf de explosieve verkiezingsstrijd te winnen.

Bordspel Keezen spelregels

Keezen

Het doel van het spel Keezen is om samen met je teamgenoot zo snel mogelijk met alle pionnen op de eigen thuishonk te komen.

De Betoverde Toren 999 Games speluitleg

De Betoverde Toren

In dit kinderspel heeft de tovenaar de prinses in de toren opgesloten. Lukt het om gezamenlijk de sleutel te vinden en de prinses te bevrijden?

Menara speluitleg

Menara

In dit coöperatieve bordspel bouw je gezamenlijk een tempel. Lukt het om de bouwtekeningen te volgen en de juiste hoogte te bereiken?

Het Jachtseizoen Bordspel Stuk TV Just Games

Het Jachtseizoen

In dit spel kruipt 1 speler in de rol van de voortvluchtige. De rest vormt een krachtig jachtteam. Lukt het om uit handen van de hunters te blijven?

Carcassonne legspel uitleg

Carcassonne

Carcassonne is een listig en tactisch legspel voor 2-5 spelers. Er zijn vele uitbreidingen en varianten beschikbaar voor eindeloos speelplezier!