The Game Room
Webwinkel KeurmerkWebwinkel Keurmerk
Pandemic The Fall of Rome bordspel van Z-Man Games

Pandemic The Fall of Rome NL

De makers van Pandemic hebben buiten het basisspel ook een reeks System series spellen uitgebracht. Pandemic The Fall of Rome van Z-Man Games is het derde bordspel uit deze reeks.

€ 49,95

Nog maar 1 product in voorraad

Bekijk meer spellen uit: Gezelschapsspellen, Coöperatief en Bordspellen

Beschrijving Pandemic The Fall of Rome NL


Pandemic The Fall of Rome van Z-Man Games is een opzichzelfstaand bordspel wat zich afspeelt in Rome. In dit bordspel voor 1-5 spelers verdedig je steden tegen binnenvallende troepen en zet je alles op alles om het Romeinse Rijk te redden!

Waar het Romeinse Rijk op het hoogtepunt niet alleen een enorm grondgebied omvatte, was het ook een voorloper op het gebied van techniek, architectuur, wetenschap, kunst en cultuur. Deze tijden zijn echter verleden tijd…

Een economische crisis en corruptie hebben het Romeinse Rijk doen wankelen. Het Rijk is onstabiel en heeft de deuren geopend voor vijanden die de macht willen overnemen. Burgers, soldaten en bondgenoten moeten zich samenvoegen om vijand uit het Romeinse Rijk te weren.

Zorg ervoor dat je leger goed voorbereid is voor de aanval. Smeed bondgenootschappen. Red Rome.

Let op: Pandemic The Fall of Rome is een opzichzelfstaand bordspel en kan niet gecombineerd worden met het Pandemic basisspel.

Spelregels Pandemic basisspel

Ben je de spelregels van het basisspel Pandemic kwijt? Of wil je gewoonweg meer informatie over dit prijswinnende bordspel? Check dan dit artikel voor alle informatie over Pandemic.

Overige Pandemic uitbreidingen en varianten

Buiten het basisspel hebben de makers van Pandemic meerdere uitbreidingen en varianten op het spel uitgebracht. Ben je benieuwd welke uitbreidingen en varianten er zijn? Neem dan een kijkje naar dit artikel!

Eigenschappen


EAN
8717371241605
Merk
Z-Man Games
Leeftijd - min
10
Leeftijd - max
99
Aantal spelers - min
1
Aantal spelers - max
5
Speelduur - min
60
Speelduur - max
45
Nederlands
Ja
Complexiteit
3
Voorraad
1

Voor 20u besteld, morgen in huis

14 dagen bedenktijd