The Game Room
Webwinkel KeurmerkWebwinkel Keurmerk
Gaia Project Board Game

Gaia Project Board Game (EN)

In dit expertspel geef je leiding aan één van de 14 verschillende volken die de planeten in de ruimte gaan koloniseren.

€ 109,99

Nog maar 1 product in voorraad

Bekijk meer spellen uit: Expertspellen en Bordspellen

Beschrijving Gaia Project Board Game (EN)


Gaia Project is een nieuw spel in de lijn van Terra Mystica. Net als in de originele Terra Mystica leven veertien verschillende facties op zeven verschillende soorten planeten, en elke factie is gebonden aan hun eigen thuisplaneten, dus om zich te ontwikkelen en te groeien, moeten ze naburige planeten in hun thuisomgeving omvormen in concurrentie met de andere groepen. Bovendien kunnen Gaia-planeten door alle facties worden gebruikt voor kolonisatie, en kunnen transdimensionale planeten worden veranderd in Gaia-planeten.

Alle facties kunnen hun vaardigheden verbeteren op zes verschillende ontwikkelingsgebieden – Terraforming, Navigatie, Kunstmatige Intelligentie, Gaiaforming, Economie, Onderzoek – wat leidt tot geavanceerde technologie en speciale bonussen. Om dat allemaal te doen, heeft elke groep speciale vaardigheden en capaciteiten.

Het speelveld is opgebouwd uit tien sectoren, waardoor een variabele opzet en dus een nog grotere herspeelwaarde mogelijk is dan zijn voorganger Terra Mystica. Een spel voor twee spelers wordt gehost in zeven sectoren.

Eigenschappen


EAN
0850000576193
Merk
Capstone Games
Leeftijd - min
12
Leeftijd - max
99
Aantal spelers - min
1
Aantal spelers - max
4
Speelduur - min
60
Speelduur - max
150
Engels
Ja
Complexiteit
5
Voorraad
1

Voor 20u besteld, morgen in huis

14 dagen bedenktijd