The Game Room
Webwinkel KeurmerkWebwinkel Keurmerk
Pandemic In Het Lab uitbreiding van Z-Man Games

Pandemic In Het Lab NL

In het coöperatieve Pandemic basisspel probeer je als een van de wetenschappers van een elite-team de wereldwijd uitgebroken epidemieën te bestrijden. Pandemic In Het Lab is de tweede uitbreiding van het populaire bordspel.

€ 44,99

Nog maar 1 product in voorraad

Bekijk meer spellen uit: Gezelschapsspellen, Coöperatief en Bordspellen

Beschrijving Pandemic In Het Lab NL


In het basisspel Pandemic van Z-Man Games ben jij lid van een elite-team van wetenschappers die wereldwijd uitgebroken ziektes probeert te bestrijden. Alsof het basisspel en de eerste uitbreiding (Extreem Gevaar) niet spannend genoeg waren, heeft Z-Man Games de In Het Lab uitbreiding uitgebracht. In Het Lab is de Nederlandse versie van de Engelstalige In The Lab uitbreiding.

In deze uitbreiding zijn jullie wetenschappers achter de gesloten deuren van het lab niet alleen in strijd met het bestrijden van de uitbraken. Met In Het Lab wordt de druk flink verhoogd en spelen jullie een race tegen de klok.

Reis de wereld rond om ziekte-monsters te verzamelen, welke je in het laboratorium omzet in antistoffen. Jullie karakteriseren ziektes, bepalen sequenties en testen het medicijn met onder andere 4 nieuwe karakters, nieuwe gebeurtenissen en mutatie-gevaar.

Let op: deze tweede uitbreiding kan alleen gespeeld worden in combinatie met het basisspel en de eerste uitbreiding Extreem Gevaar.

Pandemic In Het Lab kan gespeeld worden met 4 of 6 spelers. In het laatste geval speel je het spel in teamverband van 3 x 2 spelers.

Spelregels Pandemic basisspel

Zoek je de spelregels van bordspel Pandemic? In dit artikel nemen we stapsgewijs de spelregels en het spelverloop van het basisspel met je door.

Overige Pandemic uitbreidingen en varianten

Op zoek naar meer informatie over de beschikbare uitbreidingen en varianten van Pandemic? In dit artikel hebben we alle uitbreidingen en opzichzelfstaande Pandemic spellen uitgelicht.

Eigenschappen


EAN
0681706911236
Merk
Z-Man Games
Leeftijd - min
10
Leeftijd - max
99
Aantal spelers - min
1
Aantal spelers - max
6
Speelduur - min
45
Speelduur - max
60
Nederlands
Ja
Complexiteit
3
Voorraad
1

Voor 20u besteld, morgen in huis

14 dagen bedenktijd