The Game Room
Webwinkel KeurmerkWebwinkel Keurmerk
Pandemic Legacy Seizoen 0 van Z-Man Games

Pandemic Legacy Seizoen 0 NL

De bordspellen uit de Pandemic Legacy series zijn opzichzelfstaande games die bedacht zijn door de makers van Pandemic en Risk Legacy. Pandemic Legacy Seizoen 0 is het langverwachte derde, en laatste, deel uit de epische Legacy reeks.

€ 79,99

Nog 2 producten in voorraad

Bekijk meer spellen uit: Gezelschapsspellen, Coöperatief en Bordspellen

Beschrijving Pandemic Legacy Seizoen 0 NL


Pandemic Legacy Seizoen 0 van Z-Man Games neemt je terug naar de tijd vóór Seizoen 1 en Seizoen 2. Het is het jaar 1862. De Koude Oorlog is op zijn hoogtepunt.

Om de oorlog de stoppen en het Westen te vernietigen is de Sovjet-Unie een nieuw bio-wapen aan het ontwikkelen. Een eerdere poging om hun ontwikkelde C0dA-virus als wapen in te zetten was geen succes. De Sovjet-Unie heeft echter een doorbraak gemaakt met een nieuw virus: MEDUSA.

Tijdens dit zenuwslopende bordspel kruip je met 2-4 spelers in de rol van CIA-agenten. Jullie taken is het wereldwijd neutraliseren van Sovjet-agenten. Dit doen jullie door het behalen van specifieke missies en het onthullen van lang bewaarde geheimen.

Gedurende een 12-maanden durende campagne behalen jullie successen en overkomen jullie tegenslagen. Pandemic Legacy Seizoen 0 is een interactief bordspel waar jullie onder andere op spelonderdelen schrijven, stickers op kaarten plakken of deze zelfs verscheuren. Al deze veranderingen zijn blijvend en hebben dus – net als de tegenslagen en behaalde successen – invloed op toekomstige spellen.

Pandemic Legacy Season 0 is – ten opzichte van de vorige 2 seizoenen – enkel uitgebracht in 1 kleur. Dit spel kan niet in combinatie met het basisspel Pandemic gespeeld worden.

Spelregels Pandemic basisspel

Op zoek naar de spelregels van basisspel Pandemic? In dit artikel vind je de spelregels en het spelverloop van dit coöperatieve bordspel.

Overige Pandemic uitbreidingen en varianten

Benieuwd naar de bestaande Pandemic uitbreidingen en varianten op het bordspel? In dit artikel hebben we beiden uitgebreid toegelicht.

Eigenschappen


EAN
8717371241841
Merk
Z-Man Games
Leeftijd - min
10
Leeftijd - max
99
Aantal spelers - min
2
Aantal spelers - max
4
Speelduur - min
60
Speelduur - max
45
Nederlands
Ja
Complexiteit
4
Voorraad
2

Voor 20u besteld, morgen in huis

14 dagen bedenktijd