The Game Room
Webwinkel KeurmerkWebwinkel Keurmerk
Ticket to Ride: San Francisco

Ticket to Ride: San Francisco

In Ticket to Ride: San Francisco is een kortdurende stedeneditie van Ticket to Ride waarin spelers tegen elkaar racen om de meest iconische locaties te bezoeken, souvenirs te verzamelen en om hun bestemmingskaarten te voltooien.

€ 29,99

Nog 2 producten in voorraad

Bekijk meer spellen uit: Bordspellen

Beschrijving Ticket to Ride: San Francisco


Welkom in de baai van San Francisco! Met vele souvenirs op zak kijk je heel relaxed rond vanuit de kabeltram. Het zonlicht glinstert door de mist die rondom Alcatraz en de Golden Gate Bridge hangt. San Francisco is met recht een gouden stad!

Tijdens deze kortdurende stedeneditie uit de Ticket to Ride spellenreeks racen de spelers tegen elkaar in San Francisco om de meest iconische locaties te bezoeken, souvenirs te verzamelen en om hun bestemmingskaarten te voltooien. In deze uitgave van Ticket to Ride zijn treinkaarten vervangen door speciale transportkaarten en ook de miniatuurtreintjes zijn vervangen door plastic kabeltrams miniaturen. Bezoek nu de legendarische stad van de Flower Power!

Inhoud: 1 spelbord met het transportnetwerk van San Francisco, 80 plastic kabeltrams (20 van iedere kleur), 44 transportkaarten, 24 bestemmingskaarten, 21 toeristenfiches, 4 scorepionnen en een spelhandleiding. 

Eigenschappen


EAN
0824968205648
Merk
Days of Wonder
Leeftijd - min
8
Leeftijd - max
99
Aantal spelers - min
2
Aantal spelers - max
4
Speelduur - min
10
Speelduur - max
15
Nederlands
Ja
Complexiteit
20
Voorraad
2

Voor 20u besteld, morgen in huis

14 dagen bedenktijd