The Game Room
Webwinkel KeurmerkWebwinkel Keurmerk

Ticket to Ride - France/Old West

Ontdek Frankrijk tijdens de industriële revolutie en het Oude Westen van Amerika tijdens je treinavonturen met het gezelschapsspel Ticket to Ride - France/Old West van Days of Wonder. 

€ 44,99

Niet op voorraad

Bekijk meer spellen uit: Gezelschapsspellen

Beschrijving Ticket to Ride - France/Old West


In deze uitbreiding van het beroemde bordspel Ticket to Ride ga je op treinavontuur in Frankrijk en het Wilde Westen. Ticket to Ride Map Collection Volume 6 France & Old West bevat een dubbelzijdig speelbord met aan de ene kant een kaart van Frankrijk en op de andere een plattegrond van het Oude Westen van Amerika. Het spel bevat tevens een set witte treintjes waardoor het spel nu te spelen is met zes spelers.

Dompel je onder in de Franse cultuur en ontdek de straatcafés, de Franse boulevard en bezienswaardigheden als de Notre Dame tijdens de industriële revolutie. Het unieke aan dit spel is dat je eerst sporen moet aanleggen vooraleer je routes kunt claimen. Tenminste als je tegenstanders je niet voor zijn.

Ook in het Oude Westen gelden nieuwe regels. Iedere route die je bouwt moet verbonden zijn met je beginstad. Daarnaast kun je ook steden claimen waardoor je punten kunt afsnoepen van je tegenstanders.

Net door de vele extra features is dit een leuk uitbreidingsset als je je medespelers wil dwarsbomen.

Let op: dit is een uitbreidingsset. Je moet één van de basisspellen Ticket to Ride of Ticket to Ride Europe in je bezit hebben om dit te kunnen spelen.


Eigenschappen


EAN
0824968721285
Merk
Days of Wonder
Leeftijd - min
8
Leeftijd - max
99
Aantal spelers - min
2
Aantal spelers - max
6
Speelduur - min
30
Speelduur - max
60
Nederlands
Ja
Complexiteit
3