The Game Room
Webwinkel KeurmerkWebwinkel Keurmerk
Kingdomino Origins

Kingdomino Origins

Kingdomino Origins, een kort maar uitdagend spel waar je in het stenentijdperk jouw stam zo goed mogelijk moet ontwikkelen. Kan jij het aan en de andere stammen verslaan?

€ 29,99

Nog 2 producten in voorraad

Bekijk meer spellen uit: Bordspellen

Beschrijving Kingdomino Origins


Kingdomino Origins, een kort maar pittig spel waarmee je doormiddel van nieuwe componenten je eigen moeilijkheidsgraad bepaalt. Bij Kingdomino Orgigins is het doel om je eigen stam zo goed mogelijk te ontwikkelen. Dit doe je door grondstoffen te verzamelen, vuur te maken, of door vulkaanstenen toe te voegen aan het spel. Met verschillende natuurlijke grondstoffen die je kan oogsten van het stenentijdperk zoals Mamoet, vis, vuursteen, paddenstoelen en nog veel meer.


Kingdomino Origins is te spelen met 2 tot 4 personen, toch raden wij aan om het met zijn drieën of vieren te spelen. Op deze manier blijft het divers en wordt je constant uitgedaagd. Door gebruik te maken van de verschillende spelcomponenten kan de moeilijkheidsgraad worden aangepast. Hierdoor is het voor de kinderen uitdagend, maar kan het ook zeker uitdagend worden voor de oudere spelers. Het spel duurt tussen de 20 en 40 minuten, natuurlijk is ook dit afhankelijk van de hoeveelheid spelers.

Kingdomino Origins is onderdeel van een reeks verschillende spellen. Deze spellen zijn Dragomino, Queendomino en de orginele versie Kingdomino. Binnen Kingdomino zijn er vervolgens verschillende versies uitgebracht zoals Kingdomino: Age of Giants, Kingdomino Duel en dan deze versie Kingdomino Origins. Om al deze versies uit te leggen hebben wij een spel uitgelicht geschreven over Kingdomino. Lees de spel uitgelicht: Kingdomino via deze link.

Over de uitgever:
Kingdomino Origins is uitgegeven door Blue Orange Games gezamenlijk met de rest van de reeks Kingdomino. Daarnaast heeft Blue Orange Games bekende titels aan zich gekoppeld zoals Photosynthesis, Blue Lagoon en Taco Hat. Blue Orange Games is vooral in het buitenland al een grote en bekende speler. In Nederland zijn ze nog relatief klein terwijl ze al wel een aantal leuke titels hebben uitgebracht. In het verleden werden veel spellen zoals Kingdomino door Nederlandse uitgevers als White Goblin Games uitgebracht, Enkele jaren geleden is Blue Orange Games overgegaan tot het zelf uitbrengen van de Nederlandse versies.

Eigenschappen


EAN
3664824001437
Merk
Blue Orange
Leeftijd - min
8
Leeftijd - max
99
Aantal spelers - min
2
Aantal spelers - max
4
Speelduur - min
20
Speelduur - max
40
Nederlands
Ja
Complexiteit
3
Voorraad
2

Voor 20u besteld, morgen in huis

14 dagen bedenktijd