The Game Room
Webwinkel KeurmerkWebwinkel Keurmerk
Everdell Houten Ever Tree van White Goblin

Everdell Houten Ever Tree

Haal nog meer uit je Everdell spelervaring met deze Houten Ever Tree. Deze houten versie is ter vervanging van de kartonnen Ever Tree die in het basisspel zit.

€ 39,99

Nog maar 1 product in voorraad

Bekijk meer spellen uit: Accessoires, Gezelschapsspellen, Expertspellen en Bordspellen

Beschrijving Everdell Houten Ever Tree


Maak het spelen van Everdell nóg leuker met de Houten Ever Tree van White Goblin. Deze houten versie van de prachtige Ever Tree is ter vervanging van de kartonnen boom die in het basisspel zit.

De Ever Tree is het middelpunt van de lieflijke Everdell vallei. Je plaatst de Ever Tree aan de top van het spelbord met arbeiders op de bovenste laag en speciale gebeurteniskaarten op de onderste laag. In het midden van de Ever Tree bewaar je gedurende het spel de speelkaarten.

Dankzij het gebruik van echt hout is de boom een stuk steviger en zal hij door het vele in en uit elkaar zetten niet zo snel slijten als de kartonnen versie. Je kunt deze houten Ever Tree natuurlijk ook thuis in elkaar laten staan als leuke accessoire. Dan hoef je hem er alleen maar bij te pakken als je het geweldige expertspel Everdell gaat spelen.

Everdell expertspel

Wil je meer weten over het prijswinnende expertspel Everdell, de spelregels en het spelverloop? In dit artikel vind je alle informatie die je nodig hebt over het bordspel Everdell en de beschikbare uitbreidingen.

Eigenschappen


EAN
8718026304492
Merk
White Goblin
Leeftijd - min
12
Leeftijd - max
99
Aantal spelers - min
1
Aantal spelers - max
4
Speelduur - min
40
Speelduur - max
80
Complexiteit
3
Voorraad
1