The Game Room
Webwinkel KeurmerkWebwinkel Keurmerk
Terraforming Mars Turmoil uitbreiding van Intrafin Games

Terraforming Mars Turmoil NL

De Terraforming Mars Turmoil uitbreiding brengt je terug naar Mars. Op de Rode Planeet heerst veel onrust door de continue strijd om macht en controle.

Kopen
Bekijk meer spellen uit: Expertspellen en Bordspellen

Beschrijving Terraforming Mars Turmoil NL


Terraforming Mars Turmoil is de vijfde uitbreiding van het populaire Terraforming Mars expertspel. Om oppermachtig te worden proberen de corporaties op Mars hun ideeën door te drukken en macht binnen de politiek te grijpen. Ondertussen wordt de Rode Planeet geteisterd door rampen die een grote bedreiging vormen voor de mens en de ontwikkeling van Mars stillegt.

Turmoil is de meest complexe uitbreiding tot nu toe. Je stuurt afgevaardigden naar de Terraforming Committee die je probeert te beïnvloeden om jouw beleid te laten heersen. Tegelijkertijd bereid je je voor op aankomende rampen en stormen die tijdens Global Events het spel beheersen.

In de uitbreiding vind je onder andere een Terraforming Committee spelbord met 35 bijbehorende spelers- en 14 neutrale afgevaardigden, maar ook een Global Event spelbord met 31 bijbehorende wereldevenementen kaarten. Verder voeg je met Turmoil 5 nieuwe corporaties en 16 nieuwe projectkaarten toe aan het basisspel.

Het is mogelijk de Terraforming Mars Turmoil uitbreiding te combineren met andere uitbreidingen. Turmoil is een uitbreiding voor experts en voegt extra complexiteit toe aan het basisspel.

Terraforming Mars uitbreidingen

In dit artikel kun je meer informatie vinden over de Turmoil en alle andere uitbreidingen van expertspel Terraforming Mars.

Eigenschappen


EAN
5425037740333
Merk
Intrafin Games
Leeftijd - min
12
Leeftijd - max
99
Aantal spelers - min
1
Aantal spelers - max
5
Speelduur - min
90
Speelduur - max
120
Engels
Ja
Nederlands
Ja
Complexiteit
4

Voor 20u besteld, morgen in huis

14 dagen bedenktijd