The Game Room
Webwinkel KeurmerkWebwinkel Keurmerk
Pandemic Legacy Seizoen 2 van Z-Man Games

Pandemic Legacy Seizoen 2 NL - Zwart

De bordspellen uit de Pandemic Legacy series zijn opzichzelfstaande games die bedacht zijn door de makers van Pandemic en Risk Legacy. Pandemic Legacy Seizoen 2 is het tweede bordspel uit de Legacy reeks.

€ 79,95

Nog maar 1 product in voorraad

Bekijk meer spellen uit: Gezelschapsspellen, Coöperatief en Bordspellen

Beschrijving Pandemic Legacy Seizoen 2 NL - Zwart


In Pandemic Legacy Seizoen 2 van Z-Man Games probeer je de wereld, die 71 jaar geleden tijdens Seizoen 1 bijna ten onder ging, weer op te bouwen. Dit opzichzelfstaande spel is de tweede versie uit de epische Legacy-serie en speel je met 2-4 personen.

71 jaar geleden stond de wereld op de rand van de afgrond. De mensheid werd door een teisterende plaag bijna uitgeroeid. Gedurende 3 generaties hebben overlevenden van deze ramp gevochten om de wereld te redden en mensen in leven te houden. Helaas zijn hun inspanningen niet voldoende geweest en rekent de wereldbevolking nu op jou.

 In Pandemic Legacy Seizoen 2 verzamelen jullie voorraden om de wereld weer uit de afgrond te trekken. Je ontdekt nieuwe grondstoffen en komt achter wereld veranderende geheimen. Tijdens het spel worden jullie actief tegengewerkt en iedere uitgevoerde actie heeft invloed op toekomstige spellen. Zijn jullie in staat de wereld te redden?

Let op: net als het eerste seizoen is de speldoos van Pandemic Legacy Season 2 uitgebracht in twee verschillende kleuren, een gele en een zwarte versie. De inhoud van beide versies en het spel zijn gelijk. Dit is de zwarte versie.

Dit opzichzelfstaande spel kan niet in combinatie met het basisspel Pandemic gespeeld worden.

Spelregels Pandemic basisspel

Zoek je informatie over het Pandemic basisspel? In dit artikel nemen gaan we stapsgewijs door de spelregels en het spelverloop van het coöperatieve bordspel heen.

Overige Pandemic uitbreidingen en varianten

Wil je meer informatie over de beschikbare Pandemic uitbreidingen en varianten? In dit artikel nemen we alle uitbreidingen van het basisspel en de varianten erop met je door.

Eigenschappen


EAN
8717371241445
Merk
Z-Man Games
Leeftijd - min
12
Leeftijd - max
99
Aantal spelers - min
2
Aantal spelers - max
4
Speelduur - min
60
Speelduur - max
60
Nederlands
Ja
Complexiteit
4
Voorraad
1

Voor 20u besteld, morgen in huis

14 dagen bedenktijd