The Game Room
Webwinkel KeurmerkWebwinkel Keurmerk
Pandemic Legacy Seizoen 2 van Z-Man Games

Pandemic Legacy Seizoen 2 NL - Geel

Bedacht zijn door de makers van Pandemic en Risk Legacy: de Pandemic Legacy series. Pandemic Legacy Seizoen 2 is het tweede opzichzelfstaande bordspel uit de Legacy reeks.

€ 79,99

Nog maar 1 product in voorraad

Bekijk meer spellen uit: Gezelschapsspellen, Coöperatief en Bordspellen

Beschrijving Pandemic Legacy Seizoen 2 NL - Geel


71 jaar geleden - tijdens Seizoen 1 - ging de wereld bijna ten onder. In Pandemic Legacy Seizoen 2 van Z-Man Games probeer je de wereld weer op te bouwen. Deze tweede versie uit de epische Legacy-serie is een opzichzelfstaand bordspel en speel je met 2-4 personen.

De mensheid werd 71 jaar geleden door een teisterende plaag bijna uitgeroeid. De wereld stond op de rand van de afgrond. Drie generaties lang hebben de overlevenden keihard gevochten om de wereld te redden en de mensheid niet uit te laten sterven. Hun inspanningen waren helaas niet voldoende. Daarom rekent de wereldbevolking nu op jou.

In het spannende Pandemic Legacy Seizoen 2 is het jullie taak de wereld uit de afgrond te trekken. Jullie verzamelen voorraden, ontdekken nieuwe grondstoffen en komen achter ingrijpende geheimen. Maar dat is niet alles.. Jullie worden tijdens het spelen actief tegengewerkt en iedere actie die je uitvoert, heeft invloed op toekomstige spellen. Kunnen jullie de wereld redden?

Let op: net als het eerste seizoen is de speldoos van Pandemic Legacy Season 2 uitgebracht in twee verschillende kleuren, een gele en een zwarte versie. De inhoud van beide versies en het spel zijn gelijk. Dit is de gele versie.

Dit opzichzelfstaande spel kan niet in combinatie met het basisspel Pandemic gespeeld worden.

Spelregels Pandemic basisspel

Ben je op zoek naar meer informatie over het Pandemic basisspel? In dit artikel nemen we de spelregels en het spelverloop van het coöperatieve bordspel stapje voor stapje met je door.

Overige Pandemic uitbreidingen en varianten

Benieuwd naar alle de beschikbare Pandemic uitbreidingen en/of opzichzelfstaande varianten? In dit artikel geven we je alle informatie over de uitbreidingen van het basisspel en overige varianten.

Eigenschappen


EAN
8717371241452
Merk
Z-Man Games
Leeftijd - min
12
Leeftijd - max
99
Aantal spelers - min
2
Aantal spelers - max
4
Speelduur - min
60
Speelduur - max
60
Nederlands
Ja
Complexiteit
4
Voorraad
1

Voor 20u besteld, morgen in huis

14 dagen bedenktijd