The Game Room
Webwinkel KeurmerkWebwinkel Keurmerk
Savannah Park

Savannah Park

In Savannah park ga je op safari in de Afrikaanse savannes! De Afrikaanse savannes vormen een rijk dierenlandschap, dat echter niet zonder gevaar is. Voor de dier...

€ 37,99

Nog maar 1 product in voorraad

Bekijk meer spellen uit: Bordspellen

Beschrijving Savannah Park


Productomschrijving Savannah Park

In Savannah park ga je op safari in de Afrikaanse savannes!

De Afrikaanse savannes vormen een rijk dierenlandschap, dat echter niet zonder gevaar is. Voor de dieren is het van belang om in kuddes te leven. Ook hebben de kuddes toegang tot water en beschutting van bomen en struiken nodig. Verder moeten de dieren oppassen voor bosbranden.

In Savannah Park moet je zeshoekige tegels in jouw persoonlijke tableau zo verschuiven, dat je zo groot mogelijke kuddes van dezelfde dieren krijgt. Hoe meer waterbronnen op dierentegels van de kudde te zien zijn, hoe meer deze kudde waard wordt. Bij het verplaatsen van de tegels moet je goed vooruit plannen. Zo zijn er drie vaste punten met bosbranden, die ervoor zorgen dat dierentegels worden verjaagd. Zo kunnen kuddes worden opgebroken.

Savannah Park bevat meerdere varianten. Zo kun je Savannah Park spelen met een variabel landschapstableau, met extra regels voor leeuwen, als soloversie of als lichtere versie voor kinderen. Savannah Park is makkelijk te leren en speelt snel. Ideaal voor het hele gezin dus!

Inhoud:

  • 4 opbergdoosjes
  • 4 parktableaus
  • 168 fiches, per speler 33 dierfiches, 6 boomfiches en 3 bosbrandfiches
  • 1 scoretableau
  • 12 speelfiguren,4 stokstaartjes, 4 boerinnen, 4 leeuwen
  • spelregels

Over de uitgever 999 Games

999 Games is Nederlands grootste uitgever van bordspellen met 35 medewerkers en een assortiment van bekende spellen zoals: "Catan" en"Carcassonne"

De kans is dus groot dat ook jij een spel van 999 Games in je kast hebt liggen. Bij 999 Games vind je een divers assortiment spellen van een lagere tot gemiddelde prijs met hier en daar een paar prachtige duurdere spellen. De spellen van 999 games kenmerking zich over het algemeen doordat ze snel te leren zijn waardoor iedereen snel en makkelijk mee kan spelen. 

Eigenschappen


EAN
8720289472351
Merk
999 games
Leeftijd - min
8
Leeftijd - max
99
Aantal spelers - min
1
Aantal spelers - max
4
Speelduur - min
20
Speelduur - max
40
Nederlands
Ja
Complexiteit
2
Voorraad
1

Voor 20u besteld, morgen in huis

14 dagen bedenktijd