The Game Room
Webwinkel KeurmerkWebwinkel Keurmerk
Glasgow

Glasgow

Het is eind 18e eeuw en Glasgow is op weg om de belangrijkste handelsstad van Schotland te worden. Help de stad uit te breiden door tactisch tegels te verzamelen en te spelen in dit spel voor 2 spelers.

€ 19,99

Nog 3 producten in voorraad

Bekijk meer spellen uit: Gezelschapsspellen en Bordspellen

Beschrijving Glasgow


Het is eind 18e eeuw, de tijd van de industriële revolutie in Schotland. Door het bouwen van de grootste zeehaven is het dorpje Glasgow snel omgetoverd tot een van de belangrijkste handelssteden in Europa.

In dit 2-spelersspel is het jullie taak om 20 nieuwe gebouwen te bouwen om Glasgow klaar te maken voor de moderne tijd. Ieder gebouw levert punten op en de speler met de meeste punten wint het spel.

Spelers verplaatsen zich door de stad om grondstoffen te verzamelen, speciale acties te ondernemen en vooral om gebouwen te bouwen. Voorr het spel worden tegels met stadsbewoners erop in een cirkel op tafel gelegd. Deze bewoners bieden grondstoffen als baksteen, staal of geld aan, waarmee gebouwen kunnen worden gebouwd of laten je een speciale actie uitvoeren.

Beide spelers bouwen samen aan een stad. Zodra het zestiende gebouw is opgetrokken, is het spel afgelopen en scoren spelers punten voor wat ze hebben gebouwd. Het is aan de spelers om de tactiek te bepalen waarmee ze de meeste punten denken te scoren.

Eigenschappen


EAN
8719214429188
Merk
999 Games
Leeftijd - min
10
Leeftijd - max
99
Aantal spelers - min
2
Aantal spelers - max
2
Speelduur - min
25
Speelduur - max
35
Nederlands
Ja
Complexiteit
3
Voorraad
3