The Game Room
Webwinkel KeurmerkWebwinkel Keurmerk
Pandemic Hot Zone - Europa basisspel van Z-Man Games

Pandemic Hot Zone - Europa NL

De spellen uit de Pandemic Hot Zone serie zijn gebaseerd op het coöperatieve Pandemic bordspel. Pandemic Hot Zone – Europa van Z-Man Games is de tweede versie van dit opzichzelfstaande spel uit de Hot Zone serie.

€ 24,99

Nog 4 producten in voorraad

Bekijk meer spellen uit: Gezelschapsspellen, Coöperatief en Bordspellen

Beschrijving Pandemic Hot Zone - Europa NL


In Pandemic zelf zijn wereldwijd epidemieën uitgebroken. In het coöperatieve bordspel ben je lid van een onderzoeksteam van wetenschappers die het medicijn tegen de uitgebroken ziektes proberen te vinden.

Pandemic Hot Zone - Europa is net als zijn voorganger opzichzelfstaand bordspel gebaseerd op Pandemic. Hot Zone - Europa heeft ten opzichte van het origineel een kleiner spelbord en kleinere speelkaarten, en je bestrijdt 3 uitgebroken ziektes in plaats van 4. Je kunt Pandemic Hot Zone - Europa spelen met 2-4 personen.

Het continent Europa wordt bedreigd door nieuwe ziektes die alleen jullie, een team van wetenschappers, kan stoppen. Nieuwe mutaties en ziektes die resistent zijn tegen eerder ontwikkelde medicijnen maken het nog moeilijker om de uitbraken te stoppen.

Jullie bundelen samen ieders krachten om verdere verspreiding te voorkomen. Je kunt verschillende acties uitvoeren, ziektes behandelen en nieuwe medicatie ontdekken. Hebben jullie het medicijn voor alle drie de uitgebroken ziektes ontdekt? Dan hebben jullie de wereld gered!

Let op: Pandemic Hot Zone - Europa kan niet in combinatie met het basisspel Pandemic gespeeld worden. Wel is het mogelijk dit spel te combineren met Pandemic Hot Zone – North America, om het spel nóg groter en uitdagender te maken.

Spelregels Pandemic basisspel

Zoek je meer informatie over basisspel Pandemic? In dit artikel nemen we de spelregels en het spelverloop stapsgewijs met je door.

Overige Pandemic uitbreidingen en varianten

Ben je op zoek naar meer informatie over Pandemic uitbreidingen of de overige varianten? In dit artikel kun je alle informatie over de beschikbare uitbreidingen en opzichzelfstaande Pandemic vinden.

Eigenschappen


EAN
8717371241933
Merk
Z-Man Games
Leeftijd - min
8
Leeftijd - max
99
Aantal spelers - min
2
Aantal spelers - max
4
Speelduur - min
30
Speelduur - max
30
Nederlands
Ja
Complexiteit
2
Voorraad
4

Voor 20u besteld, morgen in huis

14 dagen bedenktijd