The Game Room
Webwinkel KeurmerkWebwinkel Keurmerk
Engelse Terraforming Mars Turmoil uitbreiding van Stronghold Games

Terraforming Mars Turmoil ENG

De Engelse Terraforming Mars Turmoil uitbreiding brengt je terug naar de Rode Planeet. Op Mars heerst er ontzettend veel onrust door de continue strijd om macht en controle tussen de corporaties.

€ 44,99

Nog maar 1 product in voorraad

Bekijk meer spellen uit: Expertspellen en Bordspellen

Beschrijving Terraforming Mars Turmoil ENG


De Engelse versie van Turmoil is de vijfde uitbreiding van het prijswinnende expertspel Terraforming Mars. Corporaties proberen op de Rode Planeet hun ideeën door te drukken en macht binnen de politiek te grijpen in de strijd naar oppermachtigheid. Terwijl corporaties met elkaar strijden, wordt Mars geteisterd door stormen en rampen die een bedreiging vormen voor de mens.

Van alle uitbreidingen is Turmoil de meest complexe tot nu toe. Met het toevoegen van deze uitbreiding aan het basisspel maak je het expertspel nóg uitdagender. Je stuurt onder andere afgevaardigden naar de Terraforming Committee. De afgevaardigden proberen de commissie te beïnvloeden om jouw beleid te laten heersen. Ondertussen ben je je aan het voorbereiden op aankomende rampen die tijdens Global Events het spel overnemen.

In de doos van deze uitbreiding zit onder andere een Terraforming Committee spelbord met 35 bijbehorende spelersafgevaardigden en 14 neutrale afgevaardigden. Ook het Global Event spelbord met 31 bijbehorende kaarten is een toevoeging. Er zitten ook 5 nieuwe corporaties en 16 nieuwe projectkaarten in deze uitbreiding.

Je kunt de Turmoil uitbreiding combineren met andere Terraforming Mars uitbreidingen. Turmoil is een expert uitbreiding en voegt extra complexiteit toe aan het Terraforming Mars basisspel.

Terraforming Mars uitbreidingen

Wil je meer informatie over Turmoil? In dit artikel vind je onder andere meer informatie vinden over deze uitbreiding, maar ook alle andere uitbreidingen van expertspel Terraforming Mars worden toegelicht.

Eigenschappen


EAN
0644216476725
Merk
Stronghold games
Leeftijd - min
12
Leeftijd - max
99
Aantal spelers - min
1
Aantal spelers - max
5
Speelduur - min
90
Speelduur - max
120
Engels
Ja
Nederlands
Ja
Complexiteit
4
Voorraad
1

Voor 20u besteld, morgen in huis

14 dagen bedenktijd