The Game Room
Webwinkel KeurmerkWebwinkel Keurmerk
Pandemic Hot Zone - North America basisspel van Z-Man Games

Pandemic Hot Zone - North America

De Pandemic Hot Zone spellen zijn gebaseerd op het coöperatieve Pandemic bordspel van Z-Man Games. Pandemic Hot Zone - North America is het eerste opzichzelfstaande spel uit deze serie.

€ 25,99

Nog 2 producten in voorraad

Bekijk meer spellen uit: Gezelschapsspellen, Coöperatief en Bordspellen

Beschrijving Pandemic Hot Zone - North America


Het spannende Pandemic bordspel laat je strijden tegen wereldwijde epidemieën. In het basisspel ben je een van de wetenschappers van een elite-team die het medicijn tegen uitgebroken ziektes probeert te vinden.

Pandemic Hot Zone - North America is een opzichzelfstaand bordspel gebaseerd op Pandemic. Deze versie heeft onder andere een kleiner spelbord en kleinere kaarten. Waar je in het basisspel 4 ziektes moet bestrijden, probeer je in Pandemic Hot Zone - North America voor 3 uitgebroken ziektes het medicijn te vinden.

Pandemic Hot Zone - North America kun je spelen met 2-4 personen en is eigenlijk een snellere versie van het basisspel Pandemic. Je werkt net als in het basisspel als team van wetenschappers samen om de drie uitgebroken ziektes die de mensheid bedreigen te verdelgen. Reis van stad naar stad om uitbraken te controleren en maak een strategisch plan om jullie unieke krachten te bundelen en te versterken.

Zijn jullie op tijd om de wereld te redden?

Let op: Pandemic Hot Zone - North America kan niet in combinatie met het basisspel Pandemic gespeeld worden. Wel is het mogelijk dit spel te combineren met Pandemic Hot Zone – Europe, om het spel nóg groter en uitdagender te maken.

Spelregels Pandemic basisspel

Wil je meer weten over basisspel Pandemic? In dit artikel geven we je meer informatie over het bordspel en nemen we stapsgewijs de spelregels met je door.

Overige Pandemic uitbreidingen en varianten

Wil je meer weten over de uitbreidingen en de overige varianten van Pandemic? In dit artikel vind je alle informatie over de beschikbare uitbreidingen en opzichzelfstaande Pandemic spellen.

Eigenschappen


EAN
0841333111045
Merk
Z-Man Games
Leeftijd - min
8
Leeftijd - max
99
Aantal spelers - min
2
Aantal spelers - max
4
Speelduur - min
30
Speelduur - max
30
Engels
Ja
Complexiteit
2
Voorraad
2

Voor 20u besteld, morgen in huis

14 dagen bedenktijd

Meer zoals Pandemic Hot Zone - North America