The Game Room
Webwinkel KeurmerkWebwinkel Keurmerk
Carcassonne: Schapen & Heuvels

Carcassonne: Schapen & Heuvels

Uitbreiding op het populaire legspel Carcassonne

€ 18,99

Nog maar 1 product in voorraad

Bekijk meer spellen uit: Gezelschapsspellen en Bordspellen

Beschrijving Carcassonne: Schapen & Heuvels


Uitbreiding op het populaire legspel Carcassonne. Nu met nieuw artwork!

Zet je herder in om schaapsfiches uit de buidel te trekken. Doe dat met beleid, want als je een wolfsfiche trekt, ben je direct je schapen kwijt. Meeples op landtegels met heuvels beslissen een gelijke stand in je voordeel. En monniken op kloosters verdienen extra punten voor wijngaarden in hun directe omgeving.

Deze constructieve uitbreiding geeft je de mogelijkheid om op andere manieren punten te scoren. De schaapsfiches en wijngaarden zijn daar de duidelijkste voorbeelden van, maar een meeple op een heuvel telt eigenlijk voor 2!

Carcassonne: Schapen & Heuvels biedt verschillende nieuwe uitdagingen voor de fervente Carcassonne-speler. En door de zesde herder kun je deze uitbreiding prima met Carcassonne: Kathedralen & Herbergen combineren!Aantal spelers: 2-5 (6 met Carcassonne: Kathedralen & Herbergen)

Inhoud:18 landtegels18 schaaps- en wolfsfiches1 buidel6 herdersspelregels

Carcassonne: Schapen & Heuvels zal bij jouw passen als je ook enthousiast wordt van Cacao.

Over de uitgever 999 Games

Awaken Realms is een Poolse bordspellen uitgever die ruime ervaring heeft in het creëren van mooie miniaturen en spannende spellen, zoals: Catan en Machiavelli Awaken Relams is een professionele uitgever van bordspellen en maker van verschillende Kickstarter hits. Ze zijn begonnen als een miniatuur schilder studio, maar hebben nu een ruime ervaring met het creëren van uitstekende modellen en spannende spellen. Ze besteden speciale aandacht aan het diepgaand, betrokken en origineel maken van hun spelontwerpen.

Eigenschappen


EAN
8719214420741
Merk
999 games
Leeftijd - min
8
Leeftijd - max
99
Aantal spelers - min
2
Aantal spelers - max
6
Speelduur - min
30
Speelduur - max
50
Nederlands
Ja
Complexiteit
2
Voorraad
1