The Game Room
Webwinkel KeurmerkWebwinkel Keurmerk
Pandemic Iberia bordspel van Z-Man Games

Pandemic Iberia

De makers van Pandemic hebben een reeks System series spellen uitgebracht. Pandemic Iberia is een van deze opzichzelfstaande bordspellen, waarin je halverwege de negentiende eeuw vier ziektes moet bestrijden

€ 59,99

Nog 4 producten in voorraad

Bekijk meer spellen uit: Gezelschapsspellen, Coöperatief en Bordspellen

Beschrijving Pandemic Iberia


Pandemic Iberia van Z-Man Games is een opzichzelfstaand bordspel wat zich afspeelt in het jaar 1848. Je speelt het spel met 2-5 personen en kruipt in de huid van verschillende personages, waaronder een verpleegster, spoorwegman, plattelandsdokter en zeeman.

In het coöperatieve spel proberen jullie medicatie te vinden voor de uitgebroken ziektes malaria, tyfus, gele koorts en cholera. Jullie reizen onder andere van Barcelona naar Lissabon per koets, boot of trein en proberen de bevolking van Iberia te helpen tijdens deze reeks van uitbraken.

Gedurende het spel worden jullie echter tegengewerkt. Om de verspreiding van de ziektes in te dammen moeten jullie nieuwe spoorwegen aanleggen en drinkwater zuiveren. Maar zijn jullie in staat om de bevolking van Iberia op tijd te redden van deze ziekteplagen?

Dit spel wordt geleverd met 2 extra variaties die je kunt toevoegen aan het Pandemic Iberia basisspel voor nog meer spanning en variatie. Let op: dit spel kan niet in combinatie met het basisspel Pandemic gespeeld worden.

Spelregels Pandemic basisspel

Ben je de spelregels van Pandemic kwijt? Of wil je meer informatie over het spelverloop? We hebben een artikel geschreven waarin de we spelregels stap voor stap met je doornemen.

Overige Pandemic uitbreidingen en varianten

Ben je benieuwd naar de Pandemic uitbreidingen voor het basisspel en overige en varianten op het bordspel? In dit artikel hebben we de uitbreidingen en varianten uitgebreid toegelicht.

Eigenschappen


EAN
0841333116392
Merk
Z-Man Games
Leeftijd - min
10
Leeftijd - max
99
Aantal spelers - min
2
Aantal spelers - max
5
Speelduur - min
45
Speelduur - max
45
Engels
Ja
Complexiteit
3
Voorraad
4

Voor 20u besteld, morgen in huis

14 dagen bedenktijd