The Game Room
Webwinkel KeurmerkWebwinkel Keurmerk

Black Stories Holiday Edition

Vakantie is gevaarlijk! Dat wordt nog maar eens duidelijk in Black Stories: Holiday edition van Story Factory. 

€ 11,99

Niet op voorraad

Bekijk meer spellen uit: Gezelschapsspellen en Raadsel

Beschrijving Black Stories Holiday Edition


Gevaar en de dood loert altijd om de hoek! Ook als je op vakantie bent. Van een fataal ongeluk onderweg tot een misverstand met de lokale bevolking of onschuldig lijkende souvenirs die een dodelijke afloop veroorzaken. En dan hebben we het nog niet over je reisgezelschap gehad. Black Stories Holiday Edition is een editie van de Black Stories reeks die zich richt op de mooiste tijd van het jaar: de vakantie.

Raad de doodsoorzaak

Black Stories van spelontwikkelaar Story Factory is uitgegroeid tot een echte spelklassieker. Of je het nu speelt tijdens het reizen, rond een kampvuur of gewoon gezellig thuis. Het gezelschapsspel vol kaarten met mysterieuze ongelukken, moorden of bizarre doden komen altijd wel eens boven tafel. Stel goede ja-nee vragen en ontrafel beetje per beetje het mysterie dat rond de wel erg gitzwarte en soms grappige doodsoorzaken hangt.

Raadselspelletje

Black Stories is een gezelschapsspel dat met z´n tweeën maar ook makkelijk in groep kan worden gespeeld. Het lugubere raadselspel biedt gegarandeerd een avond vol spelplezier. De doodsoorzaken liggen immers nooit voor de hand en dus zal je samen jullie hersenen aan het werk moeten zetten om te achterhalen hoe iemand tragisch aan zijn einde is gekomen.

Lees de spelregels van Black Stories.

Eigenschappen


EAN
8719327002766
Merk
Story Factory
Leeftijd - min
12
Leeftijd - max
99
Aantal spelers - min
2
Aantal spelers - max
15
Speelduur - min
20
Speelduur - max
45
Nederlands
Ja
Complexiteit
1