The Game Room
Webwinkel KeurmerkWebwinkel Keurmerk
Black Stories Uni

Black Stories Uni

Tragische doden in het studentenhuis of op de campus. Raad ze allemaal in het gezelschapsspel Black Stories Uni van Story Factory. 

€ 10,99

Nog 3 producten in voorraad

Bekijk meer spellen uit: Gezelschapsspellen en Raadsel

Beschrijving Black Stories Uni


Het studentenleven is niet voor bangeriken. Niet alleen kan in de les zitten en studeren dodelijk saai zijn, maar het kan ook een dodelijke afloop hebben. Zo gaat er wel eens iets mis op de campus, tijdens de lessen of een feestje in een studentenhuis. Black Stories Uni is een van de spellen in de Black Stories reeks waarbij je als groep de mysterieuze doodsoorzaken moet weten te ontrafelen.

Raad de doodsoorzaak

Black Stories van spelontwikkelaar Story Factory is uitgegroeid tot een echte spelklassieker. Of je het nu speelt tijdens het reizen, rond een kampvuur of gewoon gezellig thuis. Het gezelschapsspel vol kaarten met mysterieuze ongelukken, moorden of bizarre doden komen altijd wel eens boven tafel. Stel goede ja-nee vragen en ontrafel beetje per beetje het mysterie dat rond de wel erg bizarre en soms grappige doodsoorzaken hangt.

Raadselspelletje

Black Stories is een gezelschapsspel dat met z´n tweeën maar ook makkelijk in groep kan worden gespeeld. Het lugubere raadselspel biedt gegarandeerd een avond vol spelplezier. De doodsoorzaken liggen immers nooit voor de hand en dus zal je samen jullie hersenen aan het werk moeten zetten om te achterhalen hoe iemand tragisch aan zijn einde is gekomen.

Lees de spelregels van Black Stories

Eigenschappen


EAN
8719689883010
Merk
Story Factory
Leeftijd - min
12
Leeftijd - max
99
Aantal spelers - min
2
Aantal spelers - max
15
Speelduur - min
10
Speelduur - max
30
Nederlands
Ja
Complexiteit
1
Voorraad
3