The Game Room
Webwinkel KeurmerkWebwinkel Keurmerk

Black Stories Shit Happens

Het raadselspel Black Stories: Shit Happens van Story Factories zit vol gitzwarte, maar waargebeurde verhalen. 

Kopen

Nog maar 1 product in voorraad

Bekijk meer spellen uit: Gezelschapsspellen en Raadsel

Beschrijving Black Stories Shit Happens


Shit happens zo af en toe. Deze gitzwarte raadsels uit de Black Stories reeks zijn allemaal waargebeurd! Ondoorgrondelijk, pervers en soms helemaal absurd. Maar het kan jou ook allemaal overkomen. Black Stories: Shit Happens is een must voor de fans.

Raad de doodsoorzaak

Black Stories van spelontwikkelaar Story Factory is uitgegroeid tot een echte spelklassieker. Of je het nu speelt tijdens het reizen, rond een kampvuur of gewoon gezellig thuis. Het gezelschapsspel vol kaarten met mysterieuze ongelukken, moorden of bizarre doden komen altijd wel eens boven tafel. Stel goede ja-nee vragen en ontrafel beetje per beetje het mysterie dat rond de wel erg gitzwarte en soms grappige doodsoorzaken hangt.

Raadselspelletje

Black Stories is een gezelschapsspel dat met z´n tweeën maar ook makkelijk in groep kan worden gespeeld. Het lugubere raadselspel biedt gegarandeerd een avond vol spelplezier. De doodsoorzaken liggen immers nooit voor de hand en dus zal je samen jullie hersenen aan het werk moeten zetten om te achterhalen hoe iemand tragisch aan zijn einde is gekomen.


Lees de spelregels van Black Stories.

Eigenschappen


EAN
8719327013021
Merk
Story Factory
Leeftijd - min
12
Leeftijd - max
99
Aantal spelers - min
2
Aantal spelers - max
15
Speelduur - min
10
Speelduur - max
30
Engels
Ja
Nederlands
Ja
Complexiteit
1
Voorraad
1