The Game Room
Webwinkel KeurmerkWebwinkel Keurmerk
Met gratis verzending

Star Gold Rummy set van hout

De Star Gold Rummy Set is een prachtige houten set met alles wat je nodig hebt om verschillende rummy spellen te spelen. De set bevat 106 stenen van hoge kwaliteit met prachtige gravures, een opbergkistje en vier houten bordjes.

€ 46,99

Nog 17 producten in voorraad

Bekijk meer spellen uit: Gezelschapsspellen en Denksport

Beschrijving Star Gold Rummy set van hout


De Star Gold Wooden Rummy Set is een extra luxieuze uitvoering van de welbekende Nederlandse Rummi versie; en nog zoveel meer dan dat! Met deze houten Rummyset kun je namelijk diverse spellen spelen uit de Rummy-familie. Een van de spellen die je met deze set kunt spelen is Okey, een variant van Rummy die populair is in Turkije en omliggende landen. Bij Okey worden de stenen gespeeld met waarden van 1 tot en met 13 in vier verschillende kleuren, plus twee jokers. Het doel is om als eerste al je stenen kwijt te raken. Dit doe je door het maken van geldige reeksen. Naast Okey, zijn er vele andere varianten van Rummy die je kunt spelen met deze set, zoals Rummy en Canasta. Elke variant heeft zijn eigen regels en speelstijl, maar ze delen allemaal het gemeenschappelijke doel van het uitkomen van alle stenen op je plankje.

Ga voor houten Rummy of toch de kunststof versie

The Game Room heeft diverse uitvoeringen in huis van het spel Rummy. De Star Gold Wooden Rummy Set bevat vier rechte plankjes in donker hout. Is deze set jou nog niet premium genoeg? Bekijk dan eens de 'Curvy' Deluxe Rummy set met gebogen bordjes. De bordjes maken afkijken een stuk moeilijker en zijn bovendien prachtig besneden met een gravure. Naast onze hoogwaardige houten Rummy sets, is er ook een kunststof variant beschikbaar. De neutrale kleur en het materiaal ogen lekker fris en daarbij kunnen de kunststof planken wel tegen een stootje. 

Spelregels


Rummikub behoort tot één van de best verkochte gezelschapsspellen ter wereld. Van het klassieke spel met de plastic stenen zijn maar liefst 20 miljoen exemplaren verkocht in meer dan 30 landen. Ook in Nederland zijn we niet vies van een potje Rummikuppen. De kans is groot dat je bekend bent met het Rummikub spel met cijfers en de lettervariant. Maar wist je dat er nóg meer varianten zijn? The Game Room zet de verschillende versies voor je op een rij, inclusief de spelregels.

Star Gold Rummy set van hout spelregels (PDF)

Eigenschappen


EAN
8694051010778
Merk
Star
Leeftijd - min
6
Leeftijd - max
99
Aantal spelers - min
2
Aantal spelers - max
4
Speelduur - min
20
Speelduur - max
10
Complexiteit
3
Voorraad
17

Video


Voor 20u besteld, morgen in huis

14 dagen bedenktijd