The Game Room
Webwinkel KeurmerkWebwinkel Keurmerk

Curved houten Rummy Set Deluxe edtie

Til jouw potjes Rummy naar the next level met deze zeer luxe Star Curved houten Rummy Set. De gebogen bordjes maken afkijken een stuk lastiger!

€ 105,99

Nog 7 producten in voorraad

Bekijk meer spellen uit: Gezelschapsspellen en Denksport

Beschrijving Curved houten Rummy Set Deluxe edtie


De deluxe editie van Star's Rummy set bevat vier hoogwaardige houten planken die licht gebogen zijn. Afkijken wordt hierdoor nog moeilijker! De achterzijde van de bordjes zijn allen prachtig gegraveerd. De donkere kleur van het hout maakt het luxueuze gevoel van deze set helemaal af. Deze houten Rummy set wordt geleverd inclusief 106 stenen van hoge kwaliteit en een handige tas zodat je het spel overal mee naar toe kunt nemen.

Speel Okey, Rummi of Canasta

Het leuke is dat je met deze set meerdere rummy spellen kunt spelen. Een van de spellen die je met deze set kunt spelen is Okey, een variant van Rummy die populair is in Turkije en omliggende landen. Bij Okey worden de stenen gespeeld met waarden van 1 tot en met 13 in vier verschillende kleuren, plus twee jokers. Het doel van het spel is om sets van stenen te maken. Een set bestaat altijd uit ten minste 3 stenen met óf opeenvolgende cijfers in dezelfde kleur óf dezelfde cijferwaarde, in verschillende kleuren. De speler die als eerste zijn bordje leeg weet te spelen, wint het spel. 

Naast Okey (Turks Rummy) leent de Star Curved houten Rummyset zich ook voor een potje ouderwets gezellig Rummy of Canasta. In de basis zijn al deze spellen hetzelfde. De speelstijl en de regels verschillen wel op enkele punten. Bekijk de exacte verschillen tussen de meest bekende rummy spelletjes.

Eigenschappen


EAN
8694051010471
Merk
Star
Leeftijd - min
6
Leeftijd - max
99
Aantal spelers - min
2
Aantal spelers - max
4
Speelduur - min
20
Speelduur - max
10
Complexiteit
3
Voorraad
7