The Game Room
Webwinkel KeurmerkWebwinkel Keurmerk

Nyctophobia De Jacht

In dit spel ben je echt blind en word je opgejaagd in een donker bos. Kan jij Nyctophobia overleven? 

€ 34,99

Nog maar 1 product in voorraad

Bekijk meer spellen uit: Gezelschapsspellen

Beschrijving Nyctophobia De Jacht


Ben jij bang in het donker? Dat is de vraag die je jezelf kunt stellen in Nyctophobia, het coöperatieve doolhofspel van Pandasaurus Games. Spelers proberen samen te overleven en te ontsnappen aan een moordlustige maniak die hen achterna zit in het donkere bos.

Unieke gameplay

Je zit in een stoel en alles wat je ziet is duisternis. Op de rand van je neus zit een verduisteringsbril. Ze scheiden je af van de buitenwereld en wat vertrouwd is. Je zit niet echt aan een tafel een spel te spelen. Je bent in het bos, verdwaald en probeert je vrienden te vinden. Iemand zit je achterna. Je hart racet. Dit is Nyctofobie van Pandasaurus Games,

Spelontwikkelaar Pandasaurus Games geeft het spelen van gezelschapsspellen een nieuwe betekenis. Het kan deels worden beschouwd als een experiment. De opgejaagde spelerskunnen immers het speelbord niet zijn, terwijl de jager dat wel kan. Kunnen de opgejaagde spelers op hun gevoel afgaan wat navigeren betreft en overleven? Of worden ze het slachtoffer van de maniak voor ze hun auto weten te bereiken?

Twee versies

Nyctophobia bevat twee versie van de Hunter waaruit je kunt kiezen: een moordenaar met een bijl of een tovenaar. De moordenaar stalkt iedereen in het bos en legt bomen om, om zo snel mogelijk bij je te kunnen komen. De tovenaar gaat echter anders te werk: via mindcontrol en manipulatie van het bos raken de andere spelers in de war en de weg kwijt. De tovenaar kan zelfs het bord verdraaien, bomen over het bord verschuiven en iedereen in totale verwarring achterlaten... Spanning gegarandeerd!


Eigenschappen


EAN
3558380064046
Merk
Pandasaurus Games
Leeftijd - min
9
Leeftijd - max
99
Aantal spelers - min
3
Aantal spelers - max
5
Speelduur - min
30
Speelduur - max
45
Nederlands
Ja
Complexiteit
2
Voorraad
1

Voor 20u besteld, morgen in huis

14 dagen bedenktijd