The Game Room
Webwinkel KeurmerkWebwinkel Keurmerk
On Mars Alien Invasion

On Mars Alien Invasion

On Mars: Alien Invasion is de langverwachte, enigszins coöperatieve uitbreiding van het gezelschapsspel On Mars van Eagle Gryphon Games. 

€ 74,99

Nog 11 producten in voorraad

Bekijk meer spellen uit: Gezelschapsspellen, Coöperatief en Expertspellen

Beschrijving On Mars Alien Invasion


On Mars: Alien Invasion is de langverwachte en coöperatieve uitbreiding van de succesvolle spellenreeks On Mars van Eagle Gryphon Games. In deze uitbreiding krijgen spelers vier nieuwe en verschillende manieren om het basisspel uit te breiden en te spelen.

Pas op! Sensoren geven aan dat buitenaardse wezens de beroemde rode planeet binnenvallen. Kun jij deze tegenhouden vooraleer ze iedere planeet in de Melkweg aanvallen? Of speel je voor de andere kant en bouw je een kolonie op mars en weet je niet van het gevaar dat de stichting met zich meebrengt?

4 scenario´s

Alien Invasion biedt een korte verhaaluitbreiding gemaakt in vier hoofdstukken. Zo neem je het in hoofdstuk 1 op als Alien tegen 2-4 menselijke spelers die samenwerken, terwijl je in hoofdstuk 2 je richt op een onbekende ziekte-uitbraak die de spelers samen moeten overwinnen.

Hoofdstuk 3 handelt dan weer over verdachte stroomstoringen en het opbouwen van vandalise van buitenaards verzet terwijl hoofdstuk 4 zowel solo als in groep kan worden gespeeld waarbij je minstens vier van de vijf doelen moet halen in slechts 15 ronden. Klinkt eenvoudig, ware het niet dat de Aliens er alles zullen aan doen om je in je strategie te saboteren.


Eigenschappen


EAN
0736640879972
Merk
Eagle Gryphon Games
Leeftijd - min
14
Leeftijd - max
99
Aantal spelers - min
1
Aantal spelers - max
5
Speelduur - min
90
Speelduur - max
150
Engels
Ja
Complexiteit
5
Voorraad
11

Voor 20u besteld, morgen in huis

14 dagen bedenktijd