The Game Room
Webwinkel KeurmerkWebwinkel Keurmerk

Hues and Cues

Hoe goed kun je een kleurtint beschrijven zonder de naam van een primaire kleur te gebruiken?! Ontdek het in dit gezelschapsspel van USAopoly.

€ 34,99

Nog 2 producten in voorraad

Bekijk meer spellen uit: Gezelschapsspellen

Beschrijving Hues and Cues


Aan welke tint denk je als we 'appel' zeggen? Hues and Cues is een levendig spel van kleurrijke communicatie waarbij spelers worden uitgedaagd om met woorden verbanden te leggen met kleuren. Met behulp van slechts één en twee woorden, proberen spelers anderen een specifieke tint te laten raden uit de 480 kleuren op het speelbord. Hoe dichter de gissingen bij het doel liggen, hoe meer punten je verdient. Omdat iedereen zich kleuren anders voorstelt, is het verbinden van kleuren en aanwijzingen nog nooit zo leuk geweest!

Raad de kleurtint

Verzamel drie tot tien mensen om een ​​snel en eenvoudig spel te spelen met een prisma van mogelijkheden! Ten eerste verbergt een "cue-gever" een specifieke kleur die ze hebben gekozen uit een pak kaarten. Er liggen 480 tinten op het bord voor je! Nadat ze aanwijzingen van één of twee woorden hebben gekregen, plaatst iedereen zijn marker op de kleur waarvan hij denkt dat die wordt beschreven. "Koffie." Is het donkerbruin, zoals in vers gebrouwen? "Au lait." Met melk. Dat betekent dat ik een lichtere tint moet kiezen!

Gebruik voorbeelden uit het dagelijks leven, van de natuur tot popcultuur, of materialen en stemmingen. Iedereen rond de tafel komt aan de beurt om aanwijzingen te geven en te raden. Hoe beter je hints of gissingen, hoe meer punten je verdient. Speel de ervaringen van anderen af ​​om te verfijnen wat ze in gedachten hebben!


Eigenschappen


EAN
0700304153760
Merk
USAopoly
Leeftijd - min
8
Leeftijd - max
99
Aantal spelers - min
3
Aantal spelers - max
10
Speelduur - min
20
Speelduur - max
30
Engels
Ja
Complexiteit
1
Voorraad
2

Voor 20u besteld, morgen in huis

14 dagen bedenktijd