The Game Room
Webwinkel KeurmerkWebwinkel Keurmerk

lllumination

Word het hoofd van Scriptorium in dit strategische gezelschapsspel van Eagle Gryphon Games.

€ 44,99

Nog 11 producten in voorraad

Bekijk meer spellen uit: Gezelschapsspellen

Beschrijving lllumination


Jij en je tegenstander zijn monniken die strijden om het nieuwe hoofd van het Scriptorium te worden. Dat doe je door manuscripten te verlichten met uitgebreide religieuze kunstwerken. Maar niet alles is zo vredig als het ooit was…

Word hoofd van het Scriptorium

Bezeten door excentriek enthousiasme, is een van jullie van eerbiedig veranderd in oneerbiedig door demonen te krabbelen in plaats van engelen en door woeste draken te schilderen in plaats van nobele ridders. Wie wordt de nieuwe meester van het Scriptorium? Zal het de monnik zijn die eerbiedig de pagina verlicht met monniken, honden, ridders en engelen; of de oneerbiedige monnik die op grillige wijze de krachten van konijn, eekhoorn, draak en demon aantrekt? Speel Illumination om erachter te komen!

Strategisch spel

Illumination is een verslavend gezelschapsspel van Eagle Gryphon Games waarin spelers elke beurt verlichting creëren in drie boeken door een volledige rij of kolom met tegels naar keuze van hun spelersmat te plaatsen. Met zorgvuldige plaatsing verzamelen spelers munten waarmee ze speciale acties kunnen uitvoeren of Scriptorium-kaarten kunnen kopen. Door tegels naast tegels van dezelfde kleur te leggen, verzamelen spelers rituele fiches om punten te scoren op de rituele stations in het klooster wanneer ze bezet zijn door de abt. De speler met de meeste punten wint!

Eigenschappen


EAN
0736640879941
Merk
Eagle Gryphon Games
Leeftijd - min
14
Leeftijd - max
99
Aantal spelers - min
1
Aantal spelers - max
2
Speelduur - min
45
Speelduur - max
60
Engels
Ja
Complexiteit
4
Voorraad
11

Voor 20u besteld, morgen in huis

14 dagen bedenktijd