The Game Room
Webwinkel KeurmerkWebwinkel Keurmerk
Mariposas

Mariposas

In het gezelschapsspel Mariposas van White Goblin vlieg je als vlinder naar het Noorden, verzamel je en kom je terug. Hopelijk met de meeste punten.

Kopen

Nog maar 1 product in voorraad

Bekijk meer spellen uit: Gezelschapsspellen

Beschrijving Mariposas


Maak de migratie van de Monarch vlinders helemaal mee met dit gezelschapsspel van White Goblin. Maak deel uit van de reis van de vlinders.

Speel de drie seizoenen

In Mariposas wordt er gespeeld in de drie seizoenen waarin de vlinders actief zijn. In de lente verlaten de miljoenen vlinders het warme Mexico om zich te verspreiden over het oosten van Noord-Amerika. Tijdens de zomermaanden bewegen ze zich voortdurend terwijl ze gaan verzamelen om in de herfst terug te keren naar Mexico.

Als speler maak je deel uit van deze hele reis en speel je het spel van bewegen en verzamelen. Zo zal je je vlinders moeten verspreiden over het continent, bloemen moeten verzamelen en je voortplanten om punten te scoren. Na ieder seizoen worden de verzamelde punten geteld en wie op het einde van de herfst de meeste punten heeft behaald met de meest succesvolle vlinderfamilie wint het spel.

Vlindermigratie

Mariposas is een gezelschapsspel van White Goblin met een uniek concept. Zo speel je de beroemde Monarch vlindermigratie die jaarlijks plaatsvindt in de vorm van een meeslepend spel.Eigenschappen


EAN
8718026304287
Merk
White Goblin
Leeftijd - min
10
Leeftijd - max
99
Aantal spelers - min
2
Aantal spelers - max
5
Speelduur - min
45
Speelduur - max
60
Nederlands
Ja
Complexiteit
2
Voorraad
1

Voor 20u besteld, morgen in huis

14 dagen bedenktijd