The Game Room
Webwinkel KeurmerkWebwinkel Keurmerk

Zooloretto

Run je eigen dierentuin in Zooloretto van White Goblin.

€ 34,99

Nog maar 1 product in voorraad

Bekijk meer spellen uit: Gezelschapsspellen en Kinderspellen

Beschrijving Zooloretto


Kan jij een dierentuin succesvol runnen?

Iedere speler is directeur van een dierentuin die je uiteraard zo succesvol wilt maken. Zorg voor zoveel mogelijk kleine, grote, wilde en exotische dieren en lok bezoekers naar je dierentuin. Maar hoe meer dieren je hebt, hoe meer verblijven je zal moeten bouwen. Naarmate je zoo groter wordt zal je dus moeten uitbreiden en verkoopkramen plaatsen om het aantrekkelijker te maken voor bezoekers. Aan het einde van het spel wint de speler met de meeste punten. Wie is de beste dierentuindirecteur? Vul elk dierenverblijf en scoor punten. Plaats nieuwe dieren op de vrachtwagens. Plaats de dieren slim in je dierentuin.

Bouw je dierentuin

Elke speler beschikt aan het begin van het spel over drie kooien met plaats voor 4, 5 of 6 dieren van een zelfde soort. Daarnaast beschikt elke speler nog over een schuur als een soort reserve opslagplaats. Op tafel liggen vrachtwagens die elk drie tegels kunnen vervoeren die dieren, kraampjes of munten bevatten. Heb je een mannetje en een vrouwtje? Dan krijg je er gratis een jong bij.

Spel voor jong en oud

Zooloretto is een leuk gezelschapspel van White Goblin voor jong en oud. Het is een ideale aanvulling voor je spelcollectie als je houdt van een spelavond met de hele familie waarbij de kinderen kunnen meespelen.

Inhoud van het spel

  • 5 dierentuinborden
  • 5 uitbreidingsborden
  • 5 vrachtwagens
  • 128 tegels
  • 30 houten munten
  • 1 houten schijf
  • spelregels


Eigenschappen


EAN
8718026302900
Merk
White Goblin
Leeftijd - min
6
Leeftijd - max
99
Aantal spelers - min
2
Aantal spelers - max
5
Speelduur - min
30
Speelduur - max
45
Nederlands
Ja
Complexiteit
2
Voorraad
1

Voor 20u besteld, morgen in huis

14 dagen bedenktijd