The Game Room
Webwinkel KeurmerkWebwinkel Keurmerk
Cryptid

Cryptid

Een uniek deductiespel voor 3-5 spelers. Kun jij de spanning aan? Wie komt er als eerst achter waar het monster zit?

€ 39,99

Nog 6 producten in voorraad

Bekijk meer spellen uit: Gezelschapsspellen

Beschrijving Cryptid


Je hebt de beelden bestudeerd, de punten met elkaar verbonden en het schamele bewijsmateriaal verzameld dat je kon vinden. Je bent dichtbij: binnenkort zal de hele wereld de waarheid achter de Cryptid kennen. Een groep gelijkgestemde cryptozoölogen is samengekomen om eindelijk het ongrijpbare wezen te ontdekken, maar de glorie van de ontdekking is te rijk om te delen. Zonder iets weg te geven van wat je weet, zul je er nooit in slagen het beest te lokaliseren, maar als je te veel onthult, zal je naam al lang vergeten zijn!

Cryptid is een uniek deductiespel van eerlijke misleiding waarin spelers moeten proberen informatie over de aanwijzingen van hun tegenstander te achterhalen, terwijl ze hen van hun eigen spoor afleiden. Elke speler heeft één bewijsstuk om het wezen te vinden, en tijdens zijn beurt kunnen ze proberen meer informatie van hun tegenstanders te krijgen. Wees gewaarschuwd: geef te veel weg en je tegenstanders kunnen je verslaan tegen het mysterieuze dier en de glorie voor zichzelf opeisen! 

Het spel bevat een modulair bord, vijf aanwijzingenboeken en een stapel setup-kaarten met honderden mogelijke setups verdeeld over twee moeilijkheidsgraden . Het wordt ook ondersteund door een volledig optionele digitale metgezel, waardoor het spel sneller kan worden ingesteld en een vrijwel oneindig aantal puzzels mogelijk is.

Eigenschappen


EAN
9781472830654
Merk
Osprey Games
Leeftijd - min
10
Leeftijd - max
99
Aantal spelers - min
3
Aantal spelers - max
5
Speelduur - min
30
Speelduur - max
45
Engels
Ja
Complexiteit
3
Voorraad
6