The Game Room
Webwinkel KeurmerkWebwinkel Keurmerk

Khôra: Rise of an Empire

Ontwikkel in het oude Griekenland je stadstaat sneller en beter dan je tegenstanders! Word jij de grootste stadstaat?

€ 64,99

Nog 8 producten in voorraad

Bekijk meer spellen uit: Gezelschapsspellen

Beschrijving Khôra: Rise of an Empire


In Khôra: Rise of an Empire ben jij de heerser van een schitterende stad in het oude Griekenland. Het is aan jou om het sneller en beter te ontwikkelen dan je tegenstanders. Je kunt in elke ronde veel politieke keuzes maken, en filosofie, wetgeving, cultuur, handel en leger zullen de toekomst van je stad bepalen. Optimaliseer je worpen met dobbelstenen, int belastingen, stuur je leger om vreemde landen te koloniseren, ontgrendel prestaties en zorg ervoor dat je stad schittert in heel Griekenland!

Strategisch gezelschapsspel

Tijdens je beurt moet je 2 van de volgende 7 acties uitvoeren: Filosofie, Wetgeving, Cultuur, Handel, Leger, Politiek of Ontwikkeling. Kies Acties die aansluiten bij je strategie, maar die ook werken met je worp met dobbelstenen.

Je zult je strategie voortdurend moeten aanpassen en je acties moeten versterken door je markeringen omhoog te bewegen op je economie-, cultuur- en militaire sporen. Ga omhoog op het belastingspoor om zeer gewilde drachmen te verzamelen, op het troepenspoor om kennisfiches te verkennen en te verzamelen, en op het roemspoor om te profiteren van je kennis. Ontgrendel prestaties en zorg er vooral voor dat je aan het einde van de 9e ronde de meeste punten hebt om te worden gekroond met de lauweren van de overwinning!


Eigenschappen


EAN
8718026303884
Merk
White Goblin
Leeftijd - min
14
Leeftijd - max
99
Aantal spelers - min
2
Aantal spelers - max
4
Speelduur - min
60
Speelduur - max
75
Nederlands
Ja
Complexiteit
3
Voorraad
8

Voor 20u besteld, morgen in huis

14 dagen bedenktijd