The Game Room
Webwinkel KeurmerkWebwinkel Keurmerk

Fossilis

Paleontologen hebben een ongelofelijk nieuwdinosauruskerkhof gevonden! Graaf jij deze botten op in het gezelschapsspel Fossilis van Happy Meeple Games?

€ 59,99

Nog 9 producten in voorraad

Bekijk meer spellen uit: Gezelschapsspellen

Beschrijving Fossilis


Er is een nieuw dinosauruskerkhof ontdekt. Kan jij met de nodige strategie en tactiek deze miljoenen jaar oude botten zorgvuldig opgraven en tentoonstellen in musea?

Graaf botten op en verkoop deze aan musea

In Fossilis gaan spelers als paleontologen aan de slag. Zo bestaat het 3D speelbord uit verzonken vakken gevuld met dinosaurusbotten en dikke terreintegels die de opgravingslocatie voorstellen. Elke ronde krijgen spelers twee acties om op de site te graven of een extractie uit te voeren. Terwijl ze de bovenste lagen zand, klei en steen verwijderen, ontdekken ze sporenfossielen, die kunnen worden ingewisseld voor gereedschap, het gips dat nodig is om botten te extraheren en ontdekkingspunten. Naarmate ze dieper graven, zullen kostbare botten worden blootgelegd. Ze kunnen een zorgvuldige extractie maken als ze de juiste hoeveelheid gips hebben, maar soms is het verplaatsen van de aarde om een ​​vondst te verdoezelen en de concurrentie af te remmen de juiste zet.

Verzamel museumkaarten

Botten op zichzelf kunnen waardevol zijn, maar musea zijn echt geïnteresseerd in completere exemplaren. Bottensets kunnen worden ingewisseld voor museumkaarten die grote punten waard zijn!


Eigenschappen


EAN
5419980166425
Merk
Happy Meeple Games
Leeftijd - min
8
Leeftijd - max
99
Aantal spelers - min
2
Aantal spelers - max
5
Speelduur - min
45
Speelduur - max
60
Engels
Ja
Nederlands
Ja
Complexiteit
2
Voorraad
9

Voor 20u besteld, morgen in huis

14 dagen bedenktijd